” Bert boleh masuk maharaja lawak mega! Kelakar sungguh haha.. “

Nabila Huda K0ngsi Vide0 Gelag4t Suaminya Mohd Izwan Di Hari Ke 11 Stay At Home. Style Jalan Tu Tak Boleh Bawak Bincang Langsung. Pak Lawak Rupanya Bert Ni. Lucu Sungguh !!

Sebut sahaja nama Nabila Huda, peminat pasti membayangkan karektor gil4-gil4nya yang sering buat peminat tidak kering gusi. Nabila Huda atau Abil adalah anak kepada lagenda r0ck negara, Amy Search. Mula aktif dalam dunia seni hiburan sejak di tingkatan 5 lagi, nama Abil sudah terkenal dan ada kelompok peminatnya yang tersendiri.

Terkenal dengan lakonan yang hebat, nama Abil sering menjadi buru4n pengarah kerana penghayatan watak yang mampu meningg4lkan kesan di hati penonton. Abil banyak membintangi drama-drama tempatan dan setiap kali dramanya bersiaran, pasti akan mendapat rating yang tinggi dari penonton.

Abil yang sudah mendirikan rumahtangga dengan seorang jejaka bernama Mohd Izwan Johar setelah 4 tahun memegang status janda. Perkahwinan pertamanya bersama Zaidi Zailani memberikan Abil seorang cahayamata perempuan diberi nama Kesha Laila.

Menerusi akaun Instagram, Nabila Huda berkongsikan satu video gelagat suaminya Bert yang menggeletek hati. Dek kerana sudah memasuki hari ke 11 berkurung di rumah, Bert membuat aks1 jalan yang terb0ngkok-b0ongkok simbolik terlalu lama duduk diam. Lucu jugak Bert ni.

J0m tont0n video di bawah :

View this post on Instagram

Lama sangat duduk…HAHAHAHHAHAHA!!🤣

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t Bert yang lucu itu. Antara k0men-k0men netizen :

” Bed0ng kaki tu bagi elok balik.. “

” Cr4ck la gelak berj4ngk1ttt.. “

” Hai kenapalah… Haha.. “

” Bestnyer dapat husband lawak camni.. “

” Mudah terhibur hahahahahahah.. “

” Terhibur tengok family abil ni.. “

” Jalan macamtu pakai pulak dengan seluar kembang tu lawak sangat terhibur.. “

” Kalau laki lawak camni dok umah setahun pun tak bor1ng.. “

” Bert boleh masuk maharaja lawak mega! Kelakar sungguh.. Haha.. “

” Hahahah ad00hh menghiburkan la ker4s per0t gelak.. “

Meriah sungguh family Abil ni. Bukan setakat Abil seorang yang masuk air, rupanya Bert lebih lagi lucunya. Patut ceria bahagia je Abil ada suami pak lawak macam ni. Ngam sekep4la betul. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Abil sekeluarga sentiasa bahagia dan gembira bersama. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..