” Berker0t dahi Isaac, c0nfused dengar daddy nyanyi haha.. ” – Netizen

Video Anak Aiman Hakim Ridza, Isaac Raees Membuat M1mik Muka Ketika Mendengar Daddynya Menyanyi. Alahai Comelnya. Pel1k Sangat Dengar Lagu Daddy Nyanyi Tu !!

Si dimples menjadi panggilan manja peminat kepada anak pasangan pelakon, Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza. Isaac Raees si comel yang memiliki sepasang lesung pipit yang dalam ini mula menjadi tumpuan sejak wajah penuhnya dikongsikan bulan lalu.

Berbulan-bulan berada di Perth, pasangan ini sudahpun selamat kembali ke tanahair dan ianya ada diberitahu bapa Zahirah, Zainol Macwilson minggu lalu. Ibu Zahirah, Maslinda Yusoff juga ada berkongsikan rasa rindunya pada Isaac di Instagramnya.

Meninjau akaun Instagram Zahirahhaimann, telah dikongsikan beberapa video yang memaparkan reaksi Isaac ketika mendengar Aiman mendendangkan sebuah lagu. Video itu yang diambil daripada Instagram story Zahirah mencuit hati ramai peminat.

Manakan tidak, liriknya spontan sahaja dan m1mik muka Isaac yang sekejap senyum dan sekejap c0nfused. Comel sungguh si lesung pipit apabila membuat muka berker0t sebegitu. Di Australia ada kangaroo, di Malaysia ada kambing berbulu ye daddy, haha.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by @zahirahhaimann

Gelagat Isaac yang membuat m1mik muka ini mencuit hati peminat yang mengikuti perkembangannya. Ishh si dimples ni siap angkat kening lagi dengar daddy nyanyi. Lagu pun spontan betul dan antara komen-komen peminat :

” Kes1an Isaac kena dengar lagu berbulu-bulu haha. Berker0t dahi Isaac confused, bulu bulu pun boleh la daddy haha.. “

” Baby Isaac Raees too cute and handsome. No matter what he do. Dah pulang ke Malaysia si lesung pipit dalam ni.. “

” Comelnya Isaac, mommy berbulu je dengar haha. Kambing biri biri sedap sikit bunyi haha. Makin bijak memahami Isaac, alhamdulillah.. “

” Isaac be like, betul ke papa nyanyi ni. Dalam masa yang sama c0nfused, Isaac selalu berker0t bila daddy menyanyi haha.. “

” Very c0nfusing yer Isaac haha. Tgk kening dia… Mcm dia nak nyanyi juga ikut daddy dia.. Pel1k tengok daddy nyanyi, comel je Isaac.. “

” Apo daddy nyanyi ni, pel1k sungguh haha. Isaac buat muka pel1k tengok dan dengar daddy nya nyanyi. Kening terangkat tu yg buat cute.. “

” Daddy boleh jadi composer babies song la haha. lagu kambing berbulu haha. Alolo comelnya ker0t tu baby Isaac. Bud4k bijak ni.. “

Bukan setakat Isaac yang pelik dengar lagu kambing berbulu daddy tu, peminat pun terhibur mendengarnya. Bolehlah daddy janji Isaac happy hehe. Semoga Isaac membesar dengan sihat selalu dan keluarga kecil Aiman ini berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirahhaimann, IG Zahirahh_aimann

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..