” Beautiful house, wonderful home.. ” – Netizen

Kongsi Video Keadaan Rumah Bersep4h Dengan Mainan Anak, Suasana Hiasan Dalaman Rumah Shila Amzah Raih Perhatian Peminat. Wah Cantik Sangat Rumah Shila Walaupun Dipenuhi Dengan Mainan Seth Uwais !!

Meninjau ke akaun Instagram Shila Amzah, sebuah video yang memaparkan keadaan di dalam rumahnya telah dikongsikan. Shila menunjukkan keadaan rumahnya yang bersep4h dengan permainan anaknya.

Seth Uwais merupakan satu-satunya cahaya mata Shila yang kini sudah berusia 2 tahun. Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan keadaan di ruang tamu rumahnya yang dapat dilihat beberapa mainan bertebaran di atas lantai dan sofa.

Walaupun bersep4h namun keadaan hiasan dalaman rumah Shila nampak begitu cantik sekali dan menenangkan. Difahamkan Shila sudah kembali ke rumahnya di Cyberjaya. Biasalah bila ada anak kecil, sememangnya rumah sentiasa dipenuhi dengan mainan anak-anak.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 10 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dikongsikan. Beberapa komen netizen turut memuji keadaan rumah Shila yang cantik dan teratur dekorasi dalamannya.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai netizen yang turut berkongsi pengalaman mempunyai anak kecil dengan suasana rumah yang bersep4h. Antara komen-komen yang diberikan :

” Uiiiiii.. tk tgk hat mummy lagi. Nang1s dlm toilet sorang2 tgk mainan dia. Skrg bru lah kurang sikit sbb mummy dh let go.. “

” Comel je bersep4h dengan haiwan di celah-celah sofa.. beautiful art.. Alhamdullilah. Happy for u if u got back yr house at cyberjaya.. “

” Beautiful house.. Wonderful home.. I wish I have my own one day.. Cuz now I live in flat with no soundproof and no privacy with a lot of makcik kep0ci.. “

” Enjoy your life sweetheart… Senyum mu sgt manis.. Beautiful house hunny.. tak ckup sep4h lagi ni kakak, anak saya king lagi bertabahlah.. “

” Cantik dan bersih.. Love u Sha.. that’s the reality, I had my worst days too, but lately I asked my my son to choose just 1 box he wants to play with and I hid the rest.. ” 

” Cantik la umah Sha.. Ni rumah yang dekat Cyberjaya tu ke..  I put some toys away already… if not I will have the worst nightmare ever.. “

” Ada anak kecik mmg mcm ni la, smpai la umur 7 tahun nanti dah busy jarang jarang tgk sep4h.. Cantik sangat rumah sha.. “

Begitulah keadaannya apabila anak-anak dalam usia untuk membesar. Untuk mendapatkan suasana rumah yang betul-betul kemas adalah amat suk4r. Semoga Shila Amzah sentiasa bahagia bersama anak yang tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shila Amzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..