Connect with us

Artis / Selebriti

” Bapak b0rek anak rintik, buat muka kering je anak tu.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Bell Ngasri Tersangkut Tudung Saji Pada Rambutnya Buat Ramai Terhibur. Ad0i Kreatif Sangat Permainannya, Macam Mana Nak Cabut Tu. Ayah Dengan Anak Memang Sama-Sama Kelakar, Hehe !!

Kanak-kanak masa kini lebih gemar bermain sesuatu yang bukan permainan mereka. Kadangkala barangan dan alatan rumah juga boleh menjadi permainan mereka dan lebih menjadi tarikan berbanding alat permainan yang dibelikan.

Inilah yang dikongsikan oleh Bell Ngasri apabila anak bongsunya bermain dengan tudung saji sehingga tudung saji tersebut tersangkut di rambutnya. Tudung saji tersebut diletakkan di atas kepalanya seperti topi.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan cubaan untuk mencabut tudung saji tersebut daripada kepala anaknya. Tidak tahu apakah kesudahannya, tetapi hal ini telah membuatkan ramai terhibur dengan pelbagai reaksi diberikan.

Ada yang bergurau menyatakan Bell dan anak sama-sama kelakar. Bak kata pepatah bapa b0rek, anak rintik. Perkongsian video ini telah menerima lebih 5 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat anak Bell ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Itu la bulan2 puasa masuk bawah tudung saji. Kan dah sangkut. menyamar jadi tudung saji ke tu.. Try letak minyak or conditioner.. “

” Dh mcm org nk tanding law4n pedang pun ade yg pakai kt muka tu.. Kna panggil abam bomba ni.. Mechabot mechanize.. “

” Pelik pulak boleh jd camtu.. kreatif sangat ni .. abg bomba selamat kan saya abg bomba… Dia nk mngendap mkanan ke tu.. “

” Yang bukan² la yang dibuatnya… Adehhh.. terpaksa la pot0ng rambut tu.. jadi pengajaran untuk dia.. ishhh.. “

” Geng plastik hitam dh full.. dia nak buka geng baru.. geng tudung saji.. Bapak b0rek anak rintik.. buat muka kering je anak tu.. “

” Kerat rambut yang terbelit kat tempat pemegang tu, kerat sikit rambut guna p1sau.. kerat dari atas, dari luar tu.. “

” Sel sel otak terlebih berhubung ke tue deq oooiii.. Lain maciam stefani nih ikut bapak bakoba.. Dah nk raya org pakai tudung fazura, ko plak pakai tudung saji dik oii… “

Apabila sel-sel otak berhubung, ada sahaja benda kreatif yang tak terfikir oleh ibu bapa akan dilakukan oleh anak-anak. Sementara anak-anak hendak membesar, begitulah gelagat mereka. Momen ini akan menjadi memori mereka apabila dewasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bell Ngasri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT