” Bakal adik ipar terus bangun. Malu malu blushing dia.. ” – Netizen

Video Noor Nabila Dan Rosix Omar Beri Hint Bakal Imam Neelofa. Wahhh Kalau Si Dia Lah Orangnya Memang Nampak Sesuai Dan Sepadan Sangat. Part Bella Kant0ikan ‘Dating’ Tu Comel Je Reaksinya. Sweet Sangat !!

Hari ini telah berlangsungnya majlis pernikahan adik lelaki kepada Neelofa, Aqief bersama pasangannya Aina. Aqief dan Aina yang indah dan berseri dalam busana berwarna putih diraikan sebagai raja sehari dengan penuh meriah. Majlis ini dihadiri oleh ahli keluarga kedua bel4h keluarga dan sahabat handai terdekat.

Pastinya kelibat pelakon dan pengacara jelita Neelofa menjadi tumpuan. Bagi pihak keluarga Neelofa semuanya dilihat memakai busana sedondon berwarna biru. Turut kelihatan sama rakan baiknya Rosix Omar yang sentiasa ceria dan penuh dengan gelak ketawa.

Neelofa tampil anggun dalam busana baju kurung modennya itu dan beberapa kali dilihat seb4k dan menyapu air matanya ketika melihat adik lelakinya ini di atas pelamin. Aqief adalah antara adik lelaki yang rapat dengan Neelofa. Aqief juga sering muncul dalam video channel Youtube Rosix dan Bella.

Meninjau akaun Instagram Lofa.page (peminat Neelofa), telah dikongsikan video yang memperlihatkan suasana ketika berlangsungnya majlis pernikahan Aqief ini. Apa yang menarik perhatian adalah kehadiran PU Riz yang sedang hang4t diperkatakan hubungan akrabnya bersama Neelofa.

Jom tonton video di bawah :

Rosix juga tidak ket1nggalan mengus1k PU Riz dengan sengaja bertanya mengapa memakai pakaian sedondon dan sama warnanya di majlis ini. Alahai Rosix soalan cepu emas betul sampai segan silu si Ustaz namun tetap diberi jawapan dengan senyuman.

Tidak cukup kant0ikan edisi ‘dating’ Lofa dan PU Riz, Bella sekali lagi mengus1k PU Riz dengan jenakanya yang mencuit hati. Amboi bakal kakak ipar memberikan hint jelas lagi nyata nampaknya kali ini. Bak kata pepatah sudah terang lagi bersuluh.

Aksi us1k mengusik ini menarik perhatian peminat dan ramai yang mendoakan agar Lofa bertemu jodoh dengan PU Riz. Antara komen-komen mereka :

” NHtiljannah. yg ni tak boleh pgg kalau tak kena mar4h.. Haris baru nk pot0ng ayat rosix bella dh smbg. kant0iiii.. “

” Hahahah.. nasib awak la ustaz . Mmg R&B chanel terjah paling yg terbaik.. “

” Ustz hariss vs neelofa. Bella dgn rosix buat hal sungguh hari ni.. “

” Ya Allah semoga berjodoh ustaz tu dgn lofa.. Hahah saja Rosix ni.. malu ustaz kena usik sokmo.. “

” Muka macam cik neelofa kita lah… Ada iras2 doh..  Haihhh rosix sngje je kacauuu ni. Bersemutt . Kte lak yg tgk snyum2.. “

” Haha rosix ni saje tny soalan cepumas.. malu2 ustaz nk jwb.. “

” Meeting utk next wedding lah tu. Aura seri pengantin tu dah ade love.. “

” Bakal adik ipar terus bangun. Malu malu blushing dia.. Telahan ku betul, imam dan makmum ke tu.. “

Wah nampaknya kekanda Bella pun sudah memberikan restunya pada PU Riz dan Lofa. Mungkin desas desus yang tular itu bakal jadi kenyataan, sama-sama kita tunggukan daripada mulut Lofa sendiri. Apa pun, semoga Neelofa sentiasa bahagia dengan siapa juga pilih hatinya dan semoga dipermudahkan segalanya buat Lofa. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lofa.page, IG Lofa.sg

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..