” Cutenya jari-jemari, pipi chubby tak boleh nyorok tetap cantik..” – Netizen

Walaupun Sarat Mengandung, Penampilan Fazura Sebagai Seorang Model Tetap Anggun. Baby Bump Dan Jari-Jemari Tetap Comel Walaupun Makin M0ntel !!

Umum mengetahui bahawa pelakon Fazura kini sedang hamil setelah 2 tahun mendirikan rumahtangga bersama pelakon Fattah Amin. Berita gembira ini dikongsikan kepada peminat mereka setelah kandungan Fazura mencecah usia 4 bulan.

Fazura dijangkakan akan melahirkan cahaya matanya itu tidak lama lagi kerana usia kandungannya kini hampir mencecah 36 minggu. Walaupun sedang sar4t, Fazura masih tetap bekerja dan penampilannya sering mendapat pujian ramai.

Ini kerana pemakaian Fazura yang bersederhana dan sopan serta fesyenya bersesuaian dengan ibu mengandung. Pasangan ini pastinya tidak sabar menantikan kelahiran cahaya mata yang sudah lama dinantikan oleh mereka seperti pasangan berkahwin yang lain.

Menerusi akaun Instagram, Fazura telah memuatnaik dua keping gambarnya menjadi model untuk jenama Coach. Seperti selalu, penampilan Fazura tidak pernah mengecew4kan. Dia tetap tampil anggun dan sopan walaupun nampak banyak perubahan pada wajah yang semakin bulat.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen memuji penampilan Fazura yang tetap nampak cantik. Antara komen-komen mereka :

” Wahhhhhh comel laaaaa. Sarat2 mcm ni still boleh posing .. “

” Ya Allah.. pasal cantik sgt ni.. tak paham sis.. Cutenyaaaa jari jemari mummy tu.. ”

” Mashaa Allah kenapa Fazura ni sentiasa cantik menawan very classy and Tak pernah Tak cantik… cantik sungguh ciptaan Tuhan .. “

” Cantik fazura.. kena semua pemakaian semasa mgandung.. Dem0k jari dia.. “

” Bertambah seri bakal ibu yang sedang menunggu hari ni.. “

” Pipi chubby x leh nyorok ngan make up…… comell.. “

Wah, nampaknya seperti tidak lama lagi sahaja Fazura akan bergelar ibu. Adalah normal bagi ibu mengandung mula mengalami ‘bengk4k’ di sana sini apabila sampai ke tr1mester akhir kehamilan. Semoga Fazura dipermudahkan urusan untuk bersalin nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..