” Bakal adik ipar kak Fasha ke tu.. ” – Netizen

Fasha Sandha Kongsi Video Antara Adiknya, Elisya Sandha Dan Anak Sheila Rusly, Uzair Haqimy. Ehem Ehem, Sweetnya Dua Orang Ni. Praktis Pegang Baby Ke Tu !!

Sebelum ini tersebar video adik Fasha Sandha, Elisya Sandha belajar memasak dengan pelakon dan pengarah terkenal, Sheila Rusly. Elisya yang berhubungan rapat dengan anak lelaki Sheila bernama Uzair Haqimy dan hubungan mereka dilihat seperti lebih daripada seorang kawan.

Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Uzair sedang sanitize seluruh badan oleh staff sebuah cafe sebelum memegang anak Fasha, Aisha Amaira. Turut kelihatan Elisya dalam video yang berdurasi kurang daripada 1 minit itu.

Elisya yang sedang meriba Aisha menghulurkan Aisha kepada Uzair dan tanpa sengaja topi yang dipakai Uzair terkena pada hidung Elisya. Walaupun kekok, Uzair memegang Aisha dengan berhati-hati. Elisya yang sudah biasa dengan bayi tergelak melihat gaya Uzair itu.

Menurut Portal Beautifulnara, pasangan ini dikhabarkan sudah berkawan sejak daripada zaman belajar lagi dan beberapa tahun dahulu Elisya sendiri pernah menafikan ada menjalin hubungan istimewa dengan Uzair. Namun kini kisah mereka dilihat kembali akrab.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Sanitize satu badan ❤️

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Aksi Uzair dan Elisya mencur1 perhatian peminat. Wah mesra dengan semua ahli keluarga dan sudah berlatih menjaga baby Aisha lagi. Antara komen-komen mereka :

” Uzair, masak dah boleh, jaga baby pun dah boleh. Semoga kahwin cepat uzair dan elisya. Sweet la korang ni.. “

” Tu kak Elisha ye, cantiknya. Sepadan doh tu, Tak lama lagi makan nasik minyak dah ni.. “

” Cantiknya adik fasha si Elisya ni. Ehem ehem si dia la.. da ade bau nasik minyak ni. Dah ada ciri2 nak jd bapa.. ” 

” Cantiknya Elisya ni. Bakal adik ipar kak fasha ke tu hehe. Rela sanitize satu badan demi baby aisyah comel.. “

” Swettt nya hampa. Kami senyum sorg2 tau dak. Smlm bru je jmpe uzair haqimy dgn elisya kt utc dato keramat.. “

” Omgggg so sweet. tgok byk kali bru prasan topi dia langg4r hdung adik fasha.. comel je diorang ni.. sweet sangat.. “

” Wahhhh training him early isnt it. Ank2 kak shila ske budak.. Especially gurl…. Comel ja.. Cantik betul elisha ni.. “

Wah cute je tengok Elisya dan Uzair mendukung si comel Aisha Amaira ni. Nampak sepadan dan secocok si cantik dan si tampan ini. Andai ada jodoh antara pasangan ini, semoga perhubungan ini berkekalan dan dipermudahkan untuk ke jinjang pelamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha, IG Elisya Sandha, IG Uzair Haqimy, Portal Beautifulnara

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..