” Baby, what you want for your birthday.. ” – Janna Nick

Janna Nick Kongsi Video Istimewa Sempena Ulangtahun Kelahiran Kekasih Hatinya, Dini Schatzmann. Tak Sangka Dini Minta Hadiah Ini, Sampai Janna Terdiam. Part Dini Pujuk Janna Menang1s Tu Pun Sweet, Mana Lah Janna Tak Cair !!

Hubungan cinta antara pelakon dan pengacara popular, Janna Nick dengan kekasih hatinya yang juga merupakan seorang pelakon, Dini Azan Schatzmann bukan lah satu rahsia. Malah sejak Janna dan Dini mula-mula mengumumkan status hubungan mereka di Instagram sebelum ini, pasangan ini mendapat perhatian media dan juga warganet.

Yang terbaru menerusi akaun Instagram, Janna telah berkongsi video khas sempena hari ulangtahun kelahiran Dini. Menerusi video yang berdurasi 3 minit 4 saat itu, Janna berkongsi detik-detik manisnya meluangkan masa bersama buah hatinya itu.

Apa yang menariknya, di awal video Janna bertanyakan apa hadiah yang Dini inginkan untuk ulangtahun kelahirannya pada tahun ini daripada Janna. Namun jawapan Dini membuatkan Janna tergamam dan terdiam. Alahai sweet sungguh pasangan merpati dua sejoli ini.

Ada beberapa rakaman Janna kelihatan beberapa kali menang1s, sesuatu yang lain daripada lain yang kita tengok pada Janna yang sebelum ini kelihatan agak las4k dan l1ncah, rupa-rupanya seorang yang sangat manja. Cara Dini memujuk Janna juga sangat sweet, alahai mana lah Janna tak cair.

Jom tonton video di bawah :

Walaupun sibuk dengan kerja, namun Janna akhirnya menghadiahkan ‘masa’nya untuk membahagiakan cinta hati tersayang. Alahai tak pernah tak sweet Dini dan Janna ni kan. Rata-rata peminat dan rakan selebriti mendoakan pasangan ini cepat-cepat berkahwin. Antara komen-komen mereka :

” Hg punya in loveeeee. Happy for u jana.Aku tau lokasi pantai tu kat mana, ada org report kat aku.. ” – Ramona Zamzam

” Awwwhhhhh you guysssssss. Eeeeeeee so ger4m. Comel je. Haha Happy Birthday, Dini.. ” – Uyaina Arshad

” Org muda biar lah u both look so sweet kita dulu dah muda rasa ni semua dating2 tepi pantai hehee. ok moga jodoh bersama.. “

” Sweet la hampa 2 org.. awat kiyau.. hahahaha. tiba-tiba rasa nak ada bf. so sweeeettt.. “

” Janna yg dulu bukanlah janna yg sekarang. hormat yg single ni pls. Cepatlah kawennn.. “

” So so sweet both of u.. happy birthday dinischatzmann.. And jannanick u are the lucky women to have dini in yr life.. masyallah love u gaisss.. “

” Cpt2 la ijab kabul sis.. Moga berbahagia selalu kedua2nya n cepat2 naik pelamin. Sannah helwah boy.. “

Setiap pasangan yang bercinta pastinya mengimpikan untuk hidup bersama sebagai suami isteri yang sah. Semoga Allah permudahkan urusan Dini dan Janna untuk diijabqabulkan dan hidup bahagia selama-lamanya sehinggah ke Jannah. Sama-sama kita doakan. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Janna Nick, Dini Schatzmann

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..