” Uncle pun sed1h tengok awak dik.. ” – Hairul Azreen

Hairul Azreen Kongsi Video Seorang Kanak-Kanak Lelaki Menang1s Teresak-Esak Ketika Pengumuman Ayam Jantan Tersingk1r Di Minggu Kelima The Masked Singer Malaysia. Alahai Sed1h Sangat Tu Dik !!

Program nyanyian The Masked Singer Malaysia yang menggunakan format asal sebuat rancangan realiti popular dari Korea Selatan telah menemui penonton di kaca televisyen bermula 18 September 2020 yang lalu. Seramai 12 peserta yang terdiri daripada pelakon, penyanyi, ahli sukan dan ramai lagi berent4p menyanyi di atas pentas dengan memakai kostum yang unik dan menarik.

Semalam penonton menyaksikan pelakon Hairul Azreen menjadi peserta yang ters1ngkir pada minggu kelima ini. Para juri telah berjaya meneka nama Hairul yang mengenakan kostum Ayam Jantan itu dengan selepas empat minggu berturut-turut gag4l sebelum ini.

Malah ada di kalangan netizen yang sudah meneka dan dapat mengagak Hairul Azreen di sebalik kostum Ayam Jantan itu sejak daripada minggu pertama kemunculannya di pentas. Ditambah lagi dengan klu-klu yang agak jelas membayangkan seperti dirinya.

Hasil tinjauan kami di akaun Instagram, Hairul telah berkongsi video rakaman daripada Instagram Story Wosto Izran yang memaparkan seorang budak lelaki menang1s ketika Dato’ AC Mizal selaku pengacara program The Masked Singer Malaysia mengumumkan Ayam Jantan tersingk1r pada minggu ini.

Jom tonton video di bawah :

Wahhh tak sangka, kanak-kanak pun ada juga minat Ayam Jantan. Ramai yang mencadangkan Hairul membuat kej0tan berjumpa dengan adik ini dengan memakai kostum Ayam Jantan. Antara komen-komen netizen :

” Dah lps ni bertuko nama ayam jantan plk dah.. hahhaa capt ayam. Jumpa budak tu bro. bgi dia hpy. ur biggest fans.. “

” Aduiii kesian.. Tak tau nak sedih kh nak ketawa dah ni. Surpr1ses kan dia lah pkai maskot ayam jantan hahaa comel.. “

” Birthday adik tu nnti hairul gi lah buat supr1se dgn maskot ayam jantan tu.. mana tau trubat rindu dia.. “

” Peminat setia ayam jantan ni.. Mohon hairul terus mengekalkan imej ayam jantannya wlpun telah terkeluar.. Sian kt peminat cilik.. Haha.. “

” Hahaha.. bg la dia mascod ayam jantan nie.. buat pengubat rindu.. Ayam jantan banyak peminat.. “

” Sama cam ank sy.. minat sgt ayam jantan.. hari2 dia sebut… lps ni takde ayam jantan dh plk.. huhu.. “

” Alaaa sian kt diaa.. Peminat ayam jantan. Fans yg camni yg kte cari.. walaupun berubah jd ayam jantan dia masih minat.. “

Siapa sangka dengan berkongsi beberapa video menyanyi secara suka-suka di Instagram sebelum ini, Hairul akhirnya berdiri megah menyanyi lagu di hadapan penonton dalam rancangan The Masked Singer Malaysia ini. Semoga Hairul terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..