Connect with us
Baju Budak

Artis / Selebriti

” Baby pun menjadi buat lawak, haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Jebat Jayden Bersama Rosix Omar Buat Ramai Terhibur. Part Jebat Buat Gaya ‘Baby Melet0p’ Tu Lawak. Macam Tu Ke Gaya Melet0p Jebat. Comel Sungguh, Hehe !!

Anak kepada Noor Nabilla dan Sharnaaz Ahmad iaitu Jebat Jayden sememangnya sering menjadi perhatian di media sosial. Ada sahaja gelagat Jebat dikongsikan di media sosial oleh ibunya, saudara mara dan rakan-rakan mereka.

Terbaru di Instagram, dua buah video Jebat bersama Rosix Omar telah membuatkan ramai terhibur. Jebat yang mempunyai panggilan manja iaitu baby telah membuat gaya melet0p ketika Rosix menyatakan ‘ baby melet0p ‘.

Tealive

Jebat telah menep0k kedua belah tangan seperti bunyi let0pan yang merujuk kepada melet0p. Melet0p yang dimaksudkan menunjukkan yang Jebat seorang yang hebat. Ada sahaja gelagat comel Jebat ni.

Perkongsian video ini telah menerima lebih tiga ratus dan lebih satu ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Video ini diambil menerusi TikT0k Rosix dan dimuatnaik semula di Instagram.

High Heel Sandals

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by BeritaKopak (@beritakopak)

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat comel Jebat ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Bijak betul jebat ni.. muka neelfa betul comel.. aku tk bolehlah dgn gelak rosix ni.. handsome boy.. “

” Rosix nie kan.. ger4m je gelak tu .. Hahaha… muka tgk awek tu sama muka baba dah baby… Sump4h cute la si Jayden ni…  “

Tudng Kyra

” Ahamd let0p mcm citer ahmad albab.. baby memang let0p number 1.. comellah baby ni.. takleh la tgk jebat ni, cute dia lain mcm.. “

” Hi jebat handsome.. baby melet0p rosix manjah.. bijak.. last mcm muka ayah dia.. sporting baby.. baiknya pakcik dia.. “

” Nampak tk curlas baby melet0p..  comel anak soleh mummy dan babah ni.. comel betul.. buat marketing style rosix mmg menjadi.. “

” Adui, ger4mnya cub1tkan pipi dia rosix.. baby mmg melet0p.. baby melet0p padu.. lawaklah jayden.. ger4m tgk.. “

” Aku penatlah dgn rosix ni. baby pun menjadi wat lawak.. so bereti babylah bijak bahasa melayu.. suka dgn jayden ni.. “

Bijak sangat Jebat ni, pandai Jebat buat gaya melet0p. Apabila Jebat bergabung dengan Rosix, nampak kedua-duanya ‘masuk air’, hehe. Jebat pun pandai melawak seperti Rosix juga. Kelakarlah Jebat, haha.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Berita Kopak, TikTok Rosixomar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Legoland

BAWAL INSTANT TIE BACK

Mermaid Balloons 2

Trending

Kids Denim

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT