Connect with us

Artis / Selebriti

” Aww comelnya, betul-betul dia bagi kerjasama. Macam anak patung, senyap je.. ” – Netizen

Video Anak Fasha Sandha, Aisha Amaira Pot0ng Rambut Buat Kali Pertama Raih Perhatian Warganet. Alahai Siap Request Nak Rambut Macam Bunga. Behave Betul Aisha Ni. Last Tu Dah Macam Anak Patung, Cute Sangat !!

Menerusi akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Fasha membawa anaknya, Aisha Amaira ke sebuah salon rambut. Kata Fasha, Aisha meminta untuk dipot0ng rambutnya seperti rambut sepupunya, Bunga Elhaq.

Fasha yang mengikut sahaja kehendak Aisha ini merakamkan gelagat Aisha sepanjang proses memot0ng rambut dilakukan. Aisha memberikan kerjasama yang baik dan langsung tidak meragam. Elok sahaja Aisha duduk di atas kerusi dan membiarkan tukang gunting melakukan kerjanya.

Aisha yang memiliki raut wajah yang comel ini membuatkan warganet ger4m melihatnya. Beberapa kali juga lah Aisha menguap sehingga selesai rambutnya dipot0ng. Dengan rambut di bahagian hadapannya dipotong lurus paras kening, Aisha kelihatan seperti anak patung.

( Gambar terbaru Bunga Elhaq selepas potong rambut )

Gembira Aisha sambil menyebut ‘wow’ ketika ibunya merakam telatah Aisha di dalam kereta. Wah memang sama macam Bunga lah Aisha, sehinggakan ada peminat yang mengatakan Aisha dan Bunga seperti kembar kerana wajah mereka kelihatan seiras.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Fasha ini sehingga kini telah pun meraih lebih 12 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Comel cantik macam ibu.. Sampai menguap anak punya lah baik time pot0ng rambut.. macam anak patung tau Aisha ni.. ”

” Masal4hnya muka dia dah macam patung. Kalau tak gerak memang patung dah, comel sungguh.. baiknya dia duduk senyap je.. ”

” Behave nya, tak ada gerak-gerak. Aunty ingat baby doll, rupanya baby betul hehe. Comel sungguh lah, sepasang mata yang bundar anugerah Allah yang terindah.. ”

” Aww comelnya, betul-betul dia bagi kerjasama. Macam anak patung senyap je. Cantik sangat, semoga menjadi anak yang baik ye Aisha Amaira.. ”

” Comel macam anak patung. Segak lah dia bila dah pot0ng rambut, makin bertambah comelnya tu.. Dengan mata pun bersinar cantik.. ”

” She’s such a doll, cantik sangat. Comelnya gabungan muka ibu dan daddy. Cute sangat lah Aisha ni aishh.. ”

” Rambut macam Bunga, muka pun macam Bunga. Sebijik.. pandai nak rambut macam Bunga ye, kembar lah dua ketul tu.. sama-sama comel.. ”

” Mulut mcm ibu.. cute macam ibu… mata macam ayahnya.. air muka c0py paste ayahnya… comel la hai dak tecik ni.. ”

Aisha tak pot0ng rambut pun sudah comel, apatah lagi pot0ng rambut gaya sebegini. Lagi bertambah-tambah kecomelannya itu, macam anak patung lah Aisha. Cute sungguh, nak sama macam Bunga. Dah macam kembar lain mak dan lain ayah, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT