” Aloo bakpe ter0k sangat tu, dah sepet makin sepet lagi la.. ” – Netizen

Wajah Terkini Penyanyi Syafiq Farhain Yang Mengej0tkan. Ish Lain Terus Wajahnya, Lagi-Lagi Part Mata Tu, Bengk4k Semacam Je. Dah Macam Kartun Sinchan !! 

Siapa tidak kenal dengan abang bomba yang mencipta nama menerusi lagu hitsnya Sayang Maafkan Aku, Syafiq Farhain. Syafiq adalah anak kepada penyanyi terkenal, Allahyarham Saleem Iklim dan persamaan suara antara dua beranak ini sangat serupa.

Di awal kemunculan Syafiq, ramai peminat terkeliru antara suara Syafiq dan Saleem. Lenggok suara dan serak-serak basahnya sukar dibezakan lagi-lagi apabila Syafiq mendendangkan lagu Iklim. Syafiq yang merupakan ahli bomba dan masih lagi bertugas di unit itu sehingga kini.

Bakat nyanyian Syafiq semakin dikenali ramai setelah penyertaannya dalam rancangan realiti Big Stage 2018. Bakat dan suara yang ada digunakan sebaik mungkin dan Syafiq berjaya menyandang gelaran naik juara pada pertandingan itu. Sehingga kini sudah banyak single Syafiq dihasilkan dan menjadi dendangan peminat.

Meninjau akaun Instagram Syafiq Farhain, telah dikongsikan sekeping gambar terkininya yang buat peminat tertanya-tanya. Syafiq yang memakai topeng muka kelihatan pel1k di bahagian matanya yang nampak bengk4k dan jadi semakin sepet.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

New me , on ke tk onsss ? 😝

A post shared by SYAFIQ FARHAIN (@syafiqfarhain) on

Wajah Syafiq ini yang jelas nampak bengk4k menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Ingat shin chan td hahahah. Sepek terus macam kena gig1t lebah.. “

” Kena lebah ke bro.. Aduh dah sepet makin sepet lagi la.. “

” Haiya apek sudah turuk la u punya mata hahahhaa.. “

” Sebelum ni mata tak berapa nak nampak dah. Ni tenggelam terus.. “

” Allergy ke ni, kemain sepet aih.. Kpop style kah.. “

” Kenapa rasa tak tau nak gelak ke nak sed1h ni.. “

” Kenape tu allerg1c ke?. Kes1annyelah. Semoga cepat sembuh.. “

” Aloo bakpe ter0k sgt tu… sori tergelak besar… moga cpt sembuh.. “

” Kenapa mata itu macam mata jepun.. “

Memang nampak lain sangat muka Syafiq walaupun tidak ditunjukkan kesemua mukanya itu. Bahagian mata memang sangat ketara sampai nampak macam apek Cina pun ye. Menurut laporan Mstar, Syafiq sedang dalam proses tanam rambut dan ini adalah kesan ubat. Apa pun, semoga Syafiq cepat sembuh dan kembali seperti biasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syafiq Farhain, Portal Mstar 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..