” Alololo Khadijah senyum comel, muka dibu sangat.. ” – Netizen

Tomok Kongsi Cerita Anaknya Siti Khadijah Ambil Sunt1kan Imun1sasi Namun Wajah Si Kecil Jadi Tumpuan Ramai. Alahai Comelnya Khadijah, Senyum Macam Tu Lagi Nampak Macam Dibu !! 

Siti Khadijah adalah anugerah paling bermakna buat Tomok dan isterinya. Kehadiran sang puteri setelah beberapa tahun menanti disambut dengan penuh kesyukuran. Tomok dan isterinya Rahayu Abas sudahpun dikurniakan dua orang anak lelaki sebelum itu diberi nama Arrian dan Andra.

Khadijah dilahirkan 4 Jun yang lalu dan kini sudah menghampiri 4 bulan usianya. Si kecil ini semenjak lahir lagi sudah kelihatan wajahnya yang iras seperti ibunya itu. Umum mengetahui, Ayu dahulu adalah salah seorang kakitangan Syarikat Penerbangan Malaysia.

Ayu dan Tomok memiliki jurang perbezaan umur sebanyak 5 tahun dan Ayu lebih berusia daripada Tomok. Namun wajah Ayu yang sentiasa mengukir senyuman itu nampak muda dan seperti sebaya dengan Tomok. Arrian dan Andra juga mewarisi kecantikan wajah Ayu yang membuatkan dua beradik ini memiliki wajah yang comel.

Meninjau akaun Instagram Tomok, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan cerita tentang Khadijah yang mengambil sunt1kan imun1sasi di h0spital. Khadijah yang didukung oleh Ayu memberikan senyuman yang manis sekali. Alahai selalu masam sahaja wajah Khadijah tapi hari ini happy betul dia.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah manis Khadijah ini menarik perhatian peminat. Ish ger4m sungguh melihat senyuman Khadijah itu, cantik macam Dibu sangat ni. Jom baca komen-komen peminat :

” Comel.. muka sama ibu. Strong baby Khadijah, nang1s sikit je.. “

” Comey la khadijah snyum, Mini dibu hahahaha sebijik.. “

” Alololo khadijah cenyum comel, Muka dibu sngt.. “

” SubhanAllah indahnya tawa khadijah.. Muka dibu la khadijah nii.. comel sgt.. “

” Masya Allah. Senyumnya macam mama dia.. “

” Lahai senyum dia tuu comel je, dibu face sangat.. so cute awk ni.. “

” Haa ni baru nama Khadijah senyum comel. Kalau tak muka tak puas hati memanjang haha.. “

Melihat wajah Khadijah dan Dibu seperti kembar seiras, lagi-lagi kedua-duanya tersenyum memang sama betul. Alahai anak dibu sungguhlah Khadijah ini. Apa pun, semoga Khadijah membesar dengan sihat selalu, sentiasa di bawah lindungan Allah dan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapa. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..