” Alif lam lam ha, siapa cur1 Instagram saya, dia berd0sa.. ” – Pak Azad

Pak Azad Pinjam Akaun Instagram Isteri Luah Rasa Sed1h Akaun Instagramnya Kena H4cked. Alahai Moga Bertabah, Patut Lama Tak Nampak Posting Pak Azad. Tapi Part Muka Menang1s Tu Memang Kelakar !!

Azad Jasmin atau lebih dikenali sebagai Pak Azad merupakan selebriti yang serba boleh. Bukan sahaja berbakat dalam bidang lakonan, malah dia juga mampun menghiburkan orang ramai dengan lawaknya yang bersahaja. Ada sahaja gaya yang dikongsikan oleh Pak Azad di laman media sosial buat ramai yang tidak kering gusi.

Pak Azad yang merupakanΒ  suami kepada pelakon dan penyanyi Eira Syazira ini jugaΒ  turut mempunyai saluran Youtube sendiri yang berkongsi pelbagai video-video mengenai keluarga mereka buat tontonan peminat-peminat mereka. Sikap pasangan ini juga sering kali menghiburkan lebih-lebih gelak tawa Eira buat menggam4tkan lagi suasana.

Pak Azad dan Eira telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2011. Hasil perkongsian hidup bersama, pasangan ini telah dikurniakan tiga orang cahaya mata yang kesemuanya adalah perempuan. Kalau melihat wajah-wajah anak pasangan ini memang sangat comel, manakan tidak mempunyai campuran anak mami dari Pulau Pinang.

Mungkin ramai yang perasan bahawa Pak Azad tidak aktif sejak akhir-akhir ini di Instagram. Menerusi perkongsian terbaru di akaun Instagram milik Eira , Pak Azad telah berkongsi satu video luahan bahawa sebenarnya akaun Instagram miliknya telah di h4cked oleh orang yang tidak bertanggungjawab.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Malah Pak Azad dengan gaya menang1s dalam video itu berharap kesemua followers dapat kembali untuk follow ke akaun baru Pak Azad. Perkongsian itu juga turut mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Ptut sunyi je rupenye bru perasan ig Pak Azad tak muncul2.. “

” Kita dh follow dh jgn risau.. “

” Saya baru tahu ig Pak Azad takde. Patutlah knape dh lama x nmpk Pak Azad post story.. “

” Patut dh lama tak nampak pakcik… “

” Dh akk follow ig Pak Azad.. sudah2 la tu nang1s.. “

” Punya sed1h sampai menang1s yer Pak Azad.. “

” Patut tada video alolorhhh kami dah follow ig baru Pak Azad .. Sabaq nah.. “

Alahai, tak sangka pula akaun Instagram Pak Azad kena h4cked. Sabar yer, Ramai rupanya netizen yang perasan akan kehil4ngan akaun Instagram Pak Azad dan mereka semua sudah pun kembali follow ke akaun baru Pak Azad. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Pak Azad sentiasa bahagia selalu di samping keluarga tercinta. Aamin. Jangan sed1h-sed1h yer.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eirasyazira

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..