” Alia Bhatt Malaysia, c0nfuse dah yang mana satu Mimi Ernida.. ” – Netizen

T1ru Gaya Watak Alia Bhatt Dalam Filem Gangubai Kathiawadi, Penampilan Mimi Ernida Yang Seiras Dengan Pelakon Tersebut Raih Perhatian Ramai. Wah, Boleh Kel1ru Ni. Memang Sebijik Ni !!

Bagi peminat filem Hindi, pastinya anda pernah menonton filem Gangubai Kathiawadi yang pernah menjadi fen0mena besar pada Februari lalu. Watak utama filem ini dilakonkan oleh aktres terkenal Bollywood, Alia Bhatt.

Meninjau ke akaun Instagram Mimi Ernida, beberapa perkongsian Mimi yang men1ru seperti watak pelakon filem tersebut telah meraih perhatian ramai peminat. Ini kerana ramai menyatakan wajah Mimi dilhat seiras dengan pelakon itu.

Ini bukanlah kali pertama Mimi disamakan dengan wajah pelakon tersebut. Namun demi memuaskan hati para peminatnya, Mimi cuba tampil dengan penampilan yang sama seperti Alia Bhatt dalam filem tersebut.

Mimi turut men1ru beberapa babak Alia Bhatt dalam filem itu. Hasilnya memang menakjubkan kerana wajah Mimi dan Alia Bhatt saling tidak tump4h. Nampak seperti kembar dan hampir kel1ru yang mana satu Mimi dan Alia Bhatt.

Jom tonton video di bawah :

Lagi video yang dikongsikan :

Di ruangan komen, ramai yang bersetuju bahawa wajah Mimi sememangnya sama dengan wajah Alia Bhatt. Antara komen-komen yang diberikan :

” Omg sama. Dah la aliaabhatt ni actress paling mahal di india. Bertuah nya twin dia mimi_ernida cepat cari cl0ne ranbir.. ” 

” betul betul sama, sebijikk.. Wow.. twins yg terp1sah nihh.. Kalau India ada ‘Gangubhai’ Malaysia kita ada ‘G4ngguan bekalan Air’ .. “

” First time kami tengok cita ni teringat kat h4mpa weyyy , sama i tengok movie ni teringat u .. Sah la mimi ni b1ni ranbir kapoor.. “

” Memang sama.. lps tgk gangubai hari tu terus cari ig ni nak confirm kan.. Lesung pipit kalu ada kalo lagi sejibik.. “

” Memang sama lah iras2 sikit.. Dah tgok.. Sed1h and best laaa citer dia.. Sharifah amani pun lebih kurang jugak muke dia.. Can also.. “

” Ehh aah la mukaa sama bangett. Ahah nice one, terbaik yg tukang mekapnya pun.. alia bhatt malaysia…. C0nfuse dah yang mana 1 mimi ernida.. “

” Ad0hai paling tak tahan scene kt dinding pggil org tu… Mmg bes cite ni… Ini lh pelakon malaysia yg muka sama tu … excited tgk cter ni… sebb tringat ad muka sama gilerr .. “

Dalam dunia sememangnya mempunyai tujuh orang yang memiliki wajah yang seiras. Mimi sangat bertuah kerana dapat mengetahui salah seorang yang memiliki wajah yang sama dengannya. Agaknya kalau dipertemukan pasti ramai yang keliru.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mimi Ernida

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..