” Alhamdulillah cantiknya Intan berhijab, semoga istiqamah.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Memakai Hijab, Penampilan Intan Sarafina Raih Perhatian Peminat. Alahai Nampak Ayu Sangat, Sejuk Mata Memandang !!

Meninjau akaun Instagram Intan Sarafina, telah dikongsikan sekeping gambar terkininya yang mengenakan hijab. Intan yang tampil dalam imej berbeza daripada sebelum ini nyata menarik perhatian peminat. Pada kapsyennya itu juga tertulis ‘senyum dan ucaplah alhamdulillah’ .

Terdahulu juga, Intan ada memuatnaik gambarnya memakai tudung berwarna kelabu di Instagram story miliknya namun tidak diletakkan sebarang kapsyen di situ. Sebagaimana yang diketahui umum, Intan pernah popular dengan lagu h1tsnya Kembali dan Duhai Malam sekitar tahun 2000 dahulu.

Intan juga pernah menyertai program realiti TV, Geg4r Vaganza musim keenam. Karier seninya juga dilihat tidak menyerlah beberapa tahun kebelakangan ini dan Intan memut0skan untuk lebih memberikan perhatian kepadaΒ  keluarganya. Sudahpun bergelar isteri dan ibu kepada 3 orang cahayamata, perkembangan Intan selalu dikongsikan di Instagramnya.

Wajah Intan yang cerah ini semakin berseri dalam hijab berwarna lembut ini. Walaupun memakai applikasi filter, Intan ada kecantikan yang semulajadi. Dalam usia Intan yang sudahpun lewat 30-an, Intan aktif bersenam dan menjaga kesihatannya supaya sentiasa nampak bertenaga.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Intan mengenakan hijab ini kelihatan begitu ayu. Ini menarik perhatian peminat dan ramai yang memuji kecantikannya itu. Antara komen-komen mereka :

” Nampak cantik dan manis Intan berhijab… macama student U jer hehe. Alhamdulillah manis je, tak pernah tak cantik.. “

” Alhamdulillah cantiknya, ayu dan manis nya Intan ni. semoga istiqomah. Teruskan intan berhijab.. “

” Masya Allah, cantik sangat-sangat. U looking absolutely beautiful dear.. May the new chapter will be lasting forever. Syukur Ya Allah.. “

” Wow Best New Image Sis. Ayunya memang cantik sangat-sangat. semoga terus sukses Intan dan istiqomah selalu.. “

” Cantikla kak Intan dalam berhijab ni, comel sangat tengok. Always cantik, saya sayang kak Intan Sarafina.. “

” Alhamdulillah, u so pretty with hijab. Tak pernah tak cantek, suka tengok dalam imej macamni. Makin terserlah ayunya.. “

Tidak dinyatakan samada ini adalah penampilan terkini Intan atau pun tidak, namun peminat tetap mendoakan yang terbaik untuk kesayangan mereka ini. Apa pun, semoga Intan sentiasa gembira dan bahagia di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Intan Sarafina

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..