” Aku rasa Scha ni pakai kain bur0k pun lawa.. ” – Netizen

Penampilan Scha Alyahya Yang Simple Namun Nampak Menawan Walaupun Sedang Hamil. Alahai H0t Mommy Ni Pakai Apa Pun Semua On, Cantik Berseri-Seri Sungguh !!

Pelakon dan pengacara Scha Alyahya antara nama pelakon wanita yang popular di Malaysia. Umum mengetahuia, Scha merupakan bekas peserta Dewi Remaja dan mempunyai kecantikkannya yang tersendiri yang membuatkan peminat suka melihat akan wajahnya ini.

Scha memiliki karakter yang happy go lucky dan agak lasak kini sedang hamil anak keduanya. Berita kehamilannya ini diumumkan oleh anak sulungnya Lara Alana di hari ulangtahun kelahiran suaminya Awal Ashaari 6 Ogos yang lalu.

Sememangnya berita ini sangat ditunggukan peminat Scha dan semuanya sudah tidak sabar untuk melihat rupa adik kepada Lara nanti. Scha seperti wanita lain turut mengalami alahan munt4h dan pen1ng dan Awal pernah mended4hkan tentang sikap Scha ketika hamil baru-baru ini.

Meninjau akaun Instagram Scha Alyahya, telah dikongsikan sekeping gambarnya dengan kapsyen tertulis sekali sekala. Scha yang mengenakan busana ringkas bermotif bunga-bunga nampak menawan sekali. Aura ibu mengandung terpancar di wajah Scha ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Sekali sekala ☺️

A post shared by Scha Alyahya™ (@schaalyahya) on

Semakin cantik wajah Scha bila hamil ini. Gaya Scha menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Aku rasa Scha ni pakai kain bur0k pun lawa. Queen of fashion Malaysia.. “

” Pakai ape pun herlok je. Cube kite.. Hehehe tamo ckp.. Sedut balik.. Hahahahha.. “

” Gojesnyaaaa momy, berisi cm nii baru lawa.. Cantiknya cantik sangat ni. Let1hnya cantik hari-hari sis.. “

” Suka tgk muka scha mcmni ala2 masa zmn dewi remaja dlu.. nmpk berisi dan sweet look pipi tu.. “

” Lawa tak boleh bawak bincang, pretty mommy.. Cantiknyaaa Ayaya, Stunning as always.. “

Aduh Scha cantik tu sampai peminat tak put0s-put0s memuji. Manis sungguh ibu mengandung ni, tetap nampak anggun bergaya. Apa pun, semoga Scha sentiasa dilindungi Allah, dipermudahkan sepanjang tempoh hamil sehingga selamat melahirkan nanti. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Scha Alyahya, IG Awal Ashaari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..