Connect with us

Artis / Selebriti

” Aku cakap dah, dia adjust sikit je. Supermodel akan buat kemunculan.. ” – Netizen

Video Terbaru Bekas Model, Zahnita Wilson Dengan Penampilan Yang Bergaya Raih Perhatian Ramai. Wah Sekali Dia Buat Comeback, Nampak Macam Umur 20an. Badan Pun Maintain Slim Walaupun Anak 4 !!

Sebelum ini tular video bekas model, Zahnita Wilson tanpa sebarang solekan di wajah dan menerima pelbagai respon daripada netizen. Ada yang mengkritik dan ada juga yang memuji Zahnita yang berani tampil dengan wajah natural.

Ak1bat daripada perkongsian tersebut, Zahnita juga mengakui yan pengikut di Instagramnya juga semakin berkurang. Terbaru Zahnita telah berkongsi di Instagram sebuah video apabila Zahnita selesai membuat rambut di sebuah salon.

Daripada video tersebut, dapat dilihat penampilan Zahnita masih seperti dahulu, badannya masih slim walaupun sudah melahirkan 4 orang cahaya mata. Malah Zahnita juga mengenakan sedikit solekan di wajah dan rambutnya yang terurus.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 2 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Sebenarnya ramai merindukan Zahnita untuk kembali terjun ke dunia lakonan dan modelling setelah sekian lama menyepi dan menumpukan perhatian terhadap keluarga.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai peminat mula memuji penampilan Zahnita. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Dia kalau nak cantik bila2 masa pun boleh tau. Dia simpan je selama ni. Sekali dia keluar…. kebabom.. Anak 4 ke ni ? Jealous kita.. “

” Pls comeback…. rindu la tgk dia berlakon… teringat lakonan dia dulu2 sama saiful apek.. My fav model zaman majalah wanita,. pengantin.. “

” Tak boleh cari makan new models kalau u buat come back zani still beautiful like before.. zahnita is back.. Still hot sis.. Swear to god. Still maintain.. “

” Org lawa… sampai bila2 pn tetap lawa… dr dulu mmg minat .. Sekali pandang mcm dato ct time muda remaja.. Gorgeous mommy.. “

” Tu belum dia glow up balik muka dia gi facial pakai itu ini.budak gen z kalau tengok zahnita masa top model kau memang kalah dik.hakak pun terpesona dengan dia sampai sekarang.. “

” Aku ckp dah.. dia adjust skit je.. wallah.. Ok super model akan buat kemunculan nantikan.. Just be yourself and enjoy our life.. “

” Cantik..adore sgt dr duluuuu.. Why body lawaaaaa.. Sissss what is thisss, u r soo gorjezzzz omggg peha so kurushhhnyahhhaiii.. “

Mana tahu suatu masa nanti Zahnita akan kembali ke dunia seni tanah air. Pastinya ia dapat mengubati kerinduan para peminatnya. Walaupun sudah lama menyepi, Zahnita masih mempunyai ramai peminat. Semoga Zahnita berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahnita

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT