” Akak 22 kilo dah Eyra, besar lagi daripada Velfire.. ” – Mia Ahmad

Kongsi Penampilan Terkininya Yang Semakin Sarat, Kapsyen Eyra Hazali Cur1 Tumpuan. Alahai ‘Banyak’nya Naik Berat Eyra. Untunglah, Tetap Maintain Cantik !!

Diam tak diam, sudah semakin hampir Eyra Hazali ke due date kandungannya. Sudahpun memasuki trimester ketiga, rasanya seperti baru semalam Eyra membuat kej0tan buat suaminya, Muhammad Haziq Nadzli tentang berita kehamilan bayi sulung mereka ini.

Eyra yang terkenal dengan lakonannya antara pelakon pelapis yang memiliki bakat besar. Pernah menjayakan siri drama hebat ‘ Nur 2’ , siapa sangka wajah jelita ini bakal bergelar ibu tidak lama lagi. Masih muda dan baru di awal 20-an, Eyra seperti anak lepasan sekolah.

Semakin menghampiri tarikh jangkaan bersalinnya, hanya berbaki lebih kurang 2 bulan sahaja lagi untuk pasangan ini menimang cahayamata mereka. Semakin sarat hamil, wajah Eyra semakin berseri-seri jadinya. Ini betul-betul aura bayi terpancar di wajah ibu.

Menerusi akaun Instagram, Eyra Hazali telah berkongsikan sekeping gambarnya yang terkini. Memberitahu kandungannya yang sudah 7 bulan dan berat badannya naik 8 kg, wajah berseri Eyra dan baby bumpnya itu jadi perhatian peminat. Wah dah tak lama tu Eyra !

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

7 months pregnant and i gained 8kg 🤰🏻😅

A post shared by Eyra Hazali (@eyra.hazali) on

Penampilan Eyra ini mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Pregnant pon cantikk.. “

” Woo dah besorr sangat tu, mummy tetap manis.. “

” Cantiknya mommy to be kita pun pregnant jugak 7 months muka kita kusam teruk.. “

” Cantiknya eyraaa.. Baby girl ke.. ”

” Waaa makin cantik.. Comelnya baby bump.. ”

” Akak 22 kilo dah Eyra, besar lagi dari Velfire.. ” – Mia Ahmad

” Ya ampun sikitnya naik, awat kita sampai belas kilo.. ” 

” Bila tengok dalam drama Nur 2, tak gaya macam bakal ibu. Tengok sekarang pon samaa, lawaaaa sangat.. “

” Sekejap je rase.. Dah masuk 7 bulan dh.. Berseriii wajah mommy ni.. ”

Comel je baby bump tu. Jadi semakin berseri-seri Eyra semenjak mengandung ni. Memang kalau hanya dilihat pada wajah siapa pun akan menyangka Eyra mengandung. Apa pun, semoga Eyra dipermudahkan sehingga bersalin nanti dan sentiasa dilindungi Allah daripada sebarang bahay4. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eyra Hazali

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..