” Aisya Chun-Li, comelnya awak.. ” – Netizen

Gambar Anak Datin Seri Umie Aida, Aisya Humaira Memakai Cheongsam Cur1 Tumpuan Netizen. Comelnya Dengan Pipi Merah, Rambut Ik4t Dua. Dah Macam Chun-Li !!

Aisya Humaira merupakan anak kepada Datin Seri Umie Aida. Aisya dijaga oleh Umie sejak kecil lagi dan sejak adanya Aisya, Umie gemar berkongsi perkembangan Aisya di media sosial. Wajah comel Aisya sering kali meraih perhatian peminat dan pengikutnya di media sosial.

Meninjau ke akaun Instagram, satu gambar Aisya yang lengkap memakai pakaian kaum cina iaitu cheongsam telah dikongsikan. Dengan kapsyen made in Ch1na, Aisya dilihat comel dengan rambut diik4t dan berpipi merah.

Perkongsian gambar Aisya ini telah mendapat lebih 13 ribu likes dan beratus komen. Ramai yang ger4m melihat wajah Aisya dengan pakaian cheongsam yang dipakainya itu membuatkan dirinya kelihatan begitu comel sekali. Ada juga yang menyatakan gayanya seperti watak animasi Chun-Li.

Untuk info, Aisya merupakan anak angkat Umie yang diambilnya ketika masih bayi lagi. Kehadiran Aisya menambahkan lagi keceriaan dalam kehidupan Umie yang sebelum ini hanya mempunyai anak angkat lelaki sahaja.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Aisya nampak begitu comel memakai cheongsam dan hal ini telah mendapat pelbagai komen daripada netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Princess hang li p0. Okehh, Yang ni pun ku nk pinjam mu. Hahaha.. So cute la dia. Lidah tu kun0n seks1 lah tu.. “

” Aisya Chun-Li, Comel sangat. Tak panas ke aisya. Amoi mau pigi mana?? Masyaallah am0i ni nak kena cub1t.. Sudah mcam wajah umie lah.. “

” MashaAllah so beautiful Aisyahumaira ni. Amboi bkn main lg anak d4ra muu. Alahai macam am0i kat kotak bedak tu.. “

” Hall0hh2 molek kejadieyy… Somelllnya awk… Alololo…comeyyy ngatt.. Am0i Kong her fatt ch0w.. nak pergi mana comel2 ni.. “

” Alololoo…. tayang tangatt bud4k t0meiii nii.. Anak c1na mane ni… Comelnye…. Cantiknya Aisya. Suka la tengok dia.. “

” Lidah tu lidahhh.. Alahai comelnya Aisya…. masyallah cantik nya baju datin. red.. Alolo.. Am0ii yaa… Mau pegi mana lorr… “

” Comel nya pakai apa pun semua masuk la anak dar4 ni. so cute . puteri Hang Li P0 . merah merah pipi aisya comelnya.. “

Aisya sememangnya seorang si cilik yang pandai bergaya. Kebanyakkan gambar yang dikongsikan oleh Umie menunjukkan Aisya seorang yang fot0gen1k. Semoga Aisya Humaira menjadi anak yang baik dan berjaya apabila dewasa nanti.


Silakan SHARE..

Sumber : IG Umie Aida

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..