” Adik tengah practice nak nyanyi lagu birthday ke tu.. ” – Netizen

Video Gelagat Yusuf Iskandar Menghias Meja Makan Untuk Sambutan Hari Lahirnya Namun Suara Alisa Cur1 Perhatian Ramai. Alahai, Comelnya Suara. Nak Bagi Arahan Atau Nak Nyanyi Tu !!

Hari ini genap 4 tahun usia anak sulung pasangan selebriti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen iaitu Yusuf Iskandar. Pada usia 4 tahun, Yusuf dilihat begitu matang berbanding usianya. Yusuf sangat menghormati orang tua dan mendengar kata.

Jika anda mengikuti akaun Instagram, pasti anda akan berasa kagum dengan sikap dan budi pekerti Yusuf. Hasil didikan yang sempurna dari ibu dan bapanya menjadikan Yusuf seorang anak yang cukup baik. Cara didikan Hanis menjadi inspirasi ramai kaum-kaum ibu untuk dicontohi.

Hari ini pastinya akan diadakan sambutan hari lahir yang istimewa buat Yusuf. Seperti tahun-tahun sebelum ini, pasangan selebriti ini sememangnya akan meraikan hari lahir anak mereka. Apakah tema sambutan hari lahir Yusuf pada tahun ini ye ??

Menerusi akaun Instagram, Hanis berkongsi video anak sulungnya, Yusuf sedang menyusun pinggan dan mangkuk di atas meja makan sebagai persiapan sambutan hari lahirnya. Menurut Hanis, Yusuf sememangnya rajin membantu beliau sejak kecil lagi dan kini Yusuf masih kekal ringan tulang membantu orang lain pula.

Jom tonton video di bawah :

Namun begitu suara Alisa di sebalik rakaman tersebut mencur1 perhatian netizen. Antara komen-komen mereka :

” Alisa tgh bagi arahan ke tu.. “

” Adik tgh practice nak nyanyi lagu birthday ke tu.. “

” Akak dgr suara yang comel walaupun tak nmpk orgnya.. “

” Alisa ke yang rekod ni.. “

” Alisa be like : ‘ ha sana sikit pinggan tu ha tu sudu tu sudu tak center ke depan sikit. Ehhhh cawan tu senget lah xpuas hati nya akuuuu haaaa sana lagi2 ‘….. agaknya lah.. “

” Alisa tgh start motor ke tu.. “

” Wow, kecil-kecil dah ada skill dan berseni.. “

Alahai, suara Alisa pun comel jer. Tidak sabar rasanya untuk melihat kemeriahan sambutan hari lahir Yusuf. Kami di Berita Kopak mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Yusuf. Semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan di akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusuf Iskandar, Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..