Connect with us

Artis / Selebriti

” 1st time tengok Madammu semacam mar4h pasal anak nombor 1 dan nombor 4.. ” – Netizen

Video Madammu Menjawab Pertanyaan Tentang Anak Yang Dikandungnya Raih Perhatian Warganet. Wah Respect Lah Jawapan Madammu, Kan Yang Tanya Tu Dah Kena Mar4h !!

Setelah melalui proses IVF, pengasas kecantikan popular, Eriyca Baiduri atau lebih dikenali sebagai Madammu kini sedang hamil. Ini merupakan zuriat sulung kandung buat Madammu dan anak keempat buat suaminya, Muhammad Azri Che Noh.

Untuk rekod, Muhammad Azri mempunyai 3 orang anak sebelum mengahwini Madammu iaitu Zahara, Qally dan Ahmadhi. Ketiga-tiganya sangat akrab dengan Madammu dek kerana mereka dijaga sejak dari kecil dan sifat penyayang yang dimiliki oleh wanita ini.

Meninjau akaun Instagram Noirbeauty.wana, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Madammu menjawab pertanyaan daripada salah seorang warganet tentang anak yang dalam kandungannya itu.

Mengatakan bayi itu adalah anak pertama Madammu, Madammu menidakkan penyataan itu dan menegaskan baby ini tetap nombor 4 kerana ada abang dan kakak-kakaknya. Jawapan Madammu ini membuatkan warganet kagum kerana tidak membeza-bezakan anak-anak.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian ini telahpun meraih lebih 5000 tanda suka daripada warganet dan antara komen-komen mereka :

” Suka tgok madam mu.. hatinya baik mukanya cantik.. tak membeza-bezakan anak-anak. semoga madammu bahagia selamanya.. “

” Btul dia no 4.. dia ade kakak dan abg dia… Sbb dia sed4rah sedaging , bapak sama.. cuma tumpang rahim yg bbeza jee … Kena tahu tuu.. Respect la madammu.. “

” Haha betul lah tu dia cakap. no 4 sebab baka sama, benih sama. adik beradik kandung berlainan ibu sahaja. Bersih betul hati madammu, semoga kasih sayang abadi selamanya.. “

” 1st time tgk madammu semacam mar4h pasal no 1 no 4.. klu dulu org ckp pel1k2, takda semar4h nie.. Bagus madammu takda pilih2 utk bahagi kasih.. “

” Bagusnya ibu begini.. anak-anak suaminya itu sudah di akad kelangit sebagai anak madammu… pegangan yg murni kerana Allah Swt.. “

” Kenapa korang nak bergad0h dgn i comel je ayat madammu ni. Betul sebab ayah yang sama tetap nombor 4.. Suka tengok madammu, tak membeza-bezakan anak.. “

” Korang kena faham, sentimental.. madammu jaga anak anak TP dr kecik weh. kasih sayang tu dah sebati dalam diri madam… sbb tu madam letak no.4.. sus4h nk cari sebaik madammu.. “

Betul, anak nombor 1 ke nombor 4 ke kasih sayangnya tetap sama buat Madammu. Tidak perlu membezakan kasih sayang antara mereka. Semoga Madammu sihat selalu dan kehamilannya ini lancar sehingga selamat melahirkan nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noirbeauty.wana, IG Madammu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT