” You ke ni Maya? Macam tak percaya sebab lain sangat.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Ketika Masih Kanak-Kanak, Perkongsian Maya Karin Raih Perhatian Ramai. Wow Perubahan Yang Sangat Ketara !!

Nama pelakon Maya Karin buatkan kita semua pasti mengingati babak lakonannya sebagai ‘p0nti4nak cantik’ apabila muncul dalam dua filem Shuhaimi Baba, Ponti4nak Harum Sund4l Malam pada 2004 dan sekuelnya setahun kemudian.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Maya telah berkongsi satu gambar yang memaparkan dirinya ketika berusia 10 tahun buat tatapan umum dan perkongsian gambar Maya itu telah menarik perhatian para peminatnya.

Selain itu, ada peminat yang tidak menyangka bahawa kanak-kanak dalam gambar tersebut adalah Maya. Hingga kini, gambar Maya telah mendapat lebih 4 ribu tanda suka dan puluhan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

 

Memang lain wajah Maya semasa kanak-kanak. Tetapi, paling menarik melihat gambar Maya, kelihatan dia sudah pandai berfesyen dengan mengenakan anting-anting yang besar di telinganya. Amboi Maya kecil-kecil dah v0gue dan pandai bergaya yer.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji kecomelan Maya ketika berusia 10 tahun. Antara komen-komen netizen adalah :

” You ke ni Maya? Macam tak percaya sebab lain sangat, tapi tetap comel ok. Sekarang cantik dan ayu wajah Maya.. “

” Comel, kalau sekali tengok mesti tak percaya ini Maya, tapi bahagian mata tu memang tak berubah langsung, boleh kenal lah.. “

” Perubahan yang sangat ketara lah. Bak kata orang, bud4k-bud4k dahulu c0mot, tapi dah besar nanti mesti cantik .. “

” Time ni mesti tak sangka 10 tahun kemudian akan jadi pelakon popular kan, hehe. Btw, gambar ni comel.. “

” Amboi subang tu kemain lagi, besar betul. Maya memang dah pandai berfesyen lah walaupun baru kanak-kanak lagi.. “

” Masa ni dah terfikir tak nak jadi selebriti dan p0ntian4k, haha. Lain betul lah wajah Maya dalam gambar ni.. “

” Warna kulit lain betul, rajin main panas ke Maya, tapi tetap comel. Senyuman tu hingga sekarang manis tau.. “

Woww Maya kecil-kecil dah style dengan anting-anting era tu, comel dan manis lah tengok Maya. Apa-apa pun gambar tersebut sekadar perkongsian oleh Maya. Kami dari Berita Kopak berharap semoga Maya akan terus berjaya dalam bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Maya Karin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..