” Handsome ayah, anak pulak cantik.. ” – Netizen

Gambar Maya Karin Bersama Ayahnya Raih Perhatian Peminat. Wah Masih Nampak Handsome Ayah Maya Ni. Wajahpun Iras, Patutlah Maya Cantik !!

Sebut sahaja nama Maya Karin, pastinya peminat akan terbayang wataknya sebagai Meriam dalam filem P0ntianak Harum Sund4l Malam. Anak kelahiran Jerman ini mempunyai dar4h kacukan dan sangat fasih berbahasa Jerman.

Maya yang sudahpun memasuki usia 40-an seringkali dipuji peminat kerana memiliki wajah yang cantik. Meninjau akaun Instagram Maya Karin, telah dikongsikan sekeping gambar yang memaparkan gambar Maya bersama ayahnya, Gottfried Roelcke.

Coret Maya di kapsyennya, ayahnya menghantar gambar ini kepadanya dan mengatakan itu bertarikh 31 Ogos 2007. Wajah ayah Maya ini sudah kelihatan berusia namun nampak ketampanan wajahnya itu.

Ramai peminat yang memuji ayah Maya ini masih nampak handsome. Manalah anak perempuannya tak cantik, ayahnya pun tampan. Tanpa rambut pun tetap manis memandang, senyuman pun sama sahaja ayah dan anak ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Posting oleh Maya ini meraih perhatian dan antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Wow Handsome your dad. You look like your dad, like twins. It’s a German thing I guess.. “

” You got his smile Maya. Your dad seiras wajah Allahy4rham King Hussein of Jordan ( current King Abdullah of Jordan’s father ) the architect of peace in middle east.. “

” Hai d4d. apasal you sama je muka. Tak aging pun, tak aci la. So precise, German precision.. “

” Cute, i tak lahir lagi masa ni hahha. Assalamualaikum Daddy, anak daddy lawa hehe.. “

” I see the resemblance there. You looked like your dad. Ni zaman rancangan Wavelength ke ni.. “

” Fulamak anak dia Maya Karin la. Ayah pun dah handsome macam ni masa tua, masa muda mesti kacak bergaya. Patut anaknya cantik.. “

” Sama la muka Maya dengan ayah. Part senyum tu sebijik sama. Handsome ayah, anak pulak cantik.. “

Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, iye tak. Handsome dan cantik anak dan ayah ini. Semoga Maya terus success dalam semua bidang yang diceburi dan menjadi anak yang sentiasa membanggakan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maya KarinĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..