Connect with us

Artis / Selebriti

” Ya ampun hasilnya, mujur tak tercabut rambut anak tu bang oii, haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Roy Azman Mengikat Rambut Anak Perempuannya Buat Peminat Terhibur. Bila Bapak Yang Dandan Rambut Anak, Sampai Ketap Bibir Terus Yer. Punya Lah Tarik Rambut Tu Nak Bagi Kemas. Gelak Je Anak Roy, Comel Sungguh !!

Roy Azman bukan nama asing dalam dunia seni tanahair. Pelakon berwajah kacak ini juga bergelar penyampai radio dan pelawak. Siapa sangka, Roy yang dulu selalu terlihat serius kini suka melawak dan membuatkan warganet ketawa dengan jenakanya.

Selain kerjaya, Roy juga seorang yang family man. Menikahi Rafidah, mereka dikurniakan dengan 5 orang anak. Meninjau akaun Instagram Roy Azman, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Roy bersama salah seorang anak perempuannya.

Kata Roy, dia menjadi mak andam pula kali ini. Bukan main lagi ditarik-tarik rambut si anak supaya ikatannya kemas tetapi hasilnya tetap tidak kemas. Anaknya pula redha sahaja dengan apa yang Roy buat. Comel sahaja reaksi anak Roy.

Sifat penyayang Roy ini meraih pujian ramai warganet. Roy sememangnya akrab dengan ke semua anak-anaknya dan suka bergurau senda dengan mereka. Dekat rumah pun anak-anak boleh terbahak mendengar jenaka ayah mereka ini.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Roy ini telah pun meraih lebih 2000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Halah halah seks4nya… kemas idak jugak haha… kalo maknya yang buat sekejap je tu hehe.. tapi kalau abah abah ni memang lama ikat rambut anak.. ”

” Sekeras2 hati Roy … rupanya ada Taman di dalam hati eh tiber hehehe … naluri seorang ayah ni lain macammmm abg haha.. ”

” Comelnye anak abang nie. semua anak abang comel dan handsome macam abang masa Muda dulu.. Anak2 abg roy semua cantik & hensem..mcm mak ayah diorg.. ”

” Ya ampun hasilnya haha.. Rambut tu tinggal nk tercabut je bapak2 klo ikat rambut anak sekuat hati dye tarik haha.. ”

” Bersepah pun takpe la anak… janji bapaknya buat penuh effort, pakej bibir h1lang sekali. Tinggal tak tercabut je rambutnya haha.. ”

” Mujur tak tercabut rambut kena tar1k haha.. Mulut jangan kemam sangat eaa hahah.. Pak ketab bibit punya nak ikat rambut haha.. lawak lah bang roy ni.. ”

” Abang kan serba boleh… macam nk tercabut jee kepala anaknya tu banggggg haha.. Comel sungguh anak perempuan abang yang ni.. ”

” Sampai berkacip bibir pak dia haha. kemain terikk ikat rambut anak bang. contoh bapa mithali ni.. lawa anak abang roy ni.. ”

Bila bapak-bapak menjaga anak macam ni lah jadinya. Tak kemas pun dimaafkan sebab usahanya yang seangat bersungguh-sungguh. Bak komen warganet contoh bapa mithali. Apa-apa pun, semoga Roy Azman berbahagia selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT