“ Wow ada apa-apa ke ni, sweet.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Bersama Seorang Wanita, Perkongsian Syafie Naswip Raih Perhatian Peminat. Wah Ada Apa-Apa Ke ni, Siap Komen I Love You Lagi Ni. Doa Yang Baik-Baik !!

Siapa yang tidak mengenali Syafie Naswip, seorang pelakon lelaki yang sangat berbakat di Malaysia. Jika sebelum ini tular video Syafie bersama seorang anak kecil istimewa bernama Cik Pia kerana sifatnya yang dilihat sangat penyayang dengan kanak-kanak. Malah, Syafie juga dilihat jarang berkongsi kisah peribadinya di laman sosial.

Meninjau ke ruangan akaun Instagram Syafie, satu perkongsian gambar yang memaparkan dirinya bergambar dengan seorang artis wanita Malaysia yang dikenali sebagai Dayang Areeda mencur1 perhatian peminat. Kelihatan mereka berdua berada di sebuah tempat yang cantik dan mewah dengan memakai baju yang sama warnanya, iaitu hitam.

Umum mengetahui, Syafie pernah menjalinkan hubungan dengan seorang selebriti, namun terput0s di tengah jalan dan tiada jodoh. Melalui foto yang dimuatnaik tersebut, kapsyen Syafie menggambarkan ini adalah sebuah ikatan friendship. Namun, mereka kelihatan saling membalas kata-kata I love you sehingga menjadi tanda tanya kepada peminatnya. Amboi, ada apa-apa ke ni Syafie.

Syafie kelihatan sangat kacak dan Dayang kelihatan sangat cantik dalam gambar itu. Jelas kelihatan mereka berdua tersenyum manis dan ceria. Malah, mereka kelihatan sangat serasi bersama jika betul-betul mempunyai hubungan yang istemewa bersama.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Perkongsian Syafie mendapat banyak tanda suka dan ada yang mengatakan mereka kelihatan begitu sweet. Malah, ada yang memuji kawan Syafie, Dayang kelihatan begitu cantik sekali. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Tukar caption ‘everythingship’ lah yie.. Haha.. Mudah2 han.. Aminnnn.. Cepat2 la yie dah nak 3 series ni.. Setuju.. ”

“ Cantiknyaaa lampu-lampu gitu.. beli kt shopee tak dpt gitu.. mgkn sbb yg murah sgt.. Cantik friend diaa.. Sepadan.. ”

“ Yekeee haha.. wow.. sweet.. mudah-mudahan aminn.. Perempuan tu sapa.. Wow.. sweet bah.. Cantik rmbut abg.. ”

“ Wow ade pape ke ni.. Lagi cantik yg ni dari dulu tu .. semoga kekal hingga ke jannah.. Kenapa kau kalau ambik gmbr ngn aku tak pernah senyum cm ni dayang asyik nak gado je hahaha.. ”

Komen Syafie dan Dayang yang meraih perhatian peminat :

Alahai macam sweet je kan, ada apa-apa ke ni. Apa-apa pun kita doakan yang baik-baik. Bak kata orang, kalau ada jodoh tak ke mana, tak gitu. Pastinya sesiapa yang berjodohan dengan Syafie kelihatan sungguh bertuah mendapat lelaki baik sepertinya.

Alahai, cantik betul Syafie dan kawan perempuannya itu. Apa pun kami mendoakan Syafie semoga hubungan persahabatannya baik-baik sahaja dan mendoakan semoga Syafie sentiasa sihat dan terus sukses dalam apa jua bidang yang dilakukan serta bahagia di samping keluarga tersayang. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG syafienaswip                                                  

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..