” Welkem-welkem pun boleh. Hahaha.. “

Jep Sepahtu Kongsi Video Sedang Memasak Sesuatu Buat Netizen Berdek4h Ketawa. Memang Terhibur Part Last Video Tu. Kelakar Betul Jep !!

Sejak kerajaan mengumumkan tempoh kawalan pergerakan ini, pelbagai cerita dan video dikongsikan menerusi laman media sosial. Lebih-lebih lagi, seperti selebriti tanah air yang turut berkongsi masa terluang mereka berada di rumah dengan melakukan pelbagai aktivti sepanjang tempoh cuti ini.

Seperti Jep Sepahtu atau nama sebenarnya, Mohd Nadzri bin Zainal Abidin merupakan pelawak terkenal tidak terkecuali untuk berkongsi video aktiviti yang dilakukan di rumah menerusi Instagram. Menghabiskan masa bersama keluarga sangat bernilai kerana Jep juga boleh dikatakan sebelum ini sangat sibuk dengan kerjayanya.

Jep yang juga ahli kumpulan Sepahtu ini telah mendirikan rumah tangga bersama pelakon jelita iaitu Sari Yanti. Hasil perkongsian hidup bersama, mereka telah dikurniakan seorang anak perempuan dan ketika ini mereka sedang menanti kelahiran anak kedua memandangkan Sari kini sarat hamil.

Menerusi perkongsian terbaru di akaun Instagram, Jep telah berkongsi satu video dia sedang melakukan aktiviti memasak. Paling menghiburkan apabila sebutan makanan yang dimasak oleh Jep itu buatkan sesiapa sahaja mendengar pasti tertanya-tanya kerana sebutan tersebut sangat menarik perhatian.

Tonton video yang dikongsikan oleh Jep di bawah :

Rata-rata netizen terhibur setelah menonton video yang dikongsikan Jep itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Apak dia “welcome welcome” .. “

” HAHAHAHAHAHAHA.. Aku blur time Jep sebut *welcome²* rupanya jemput². .”

” Kami terhibur.. Welcome2 pun xpela.. “

” Welkem2 pon boleh hahhhahhhahha.. “

” Sedap pulak tengok welcome welcome tu.. “

” Mcm2 ko Jep.. “

” Kelasss kan nama mknannya.. Hehehheee.. “

” Boleh bau lah Jep welcome welcome tu.. Hahaha.. “

Terhibur betul min tengok video Jep ni. Ada saja lawak Jep buatkan netizen terhibur. Tapi sikap Jep ini harus mendapat pujian kerana rajin membantu isteri memasak. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Jep dan keluarga sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan bahagia selamanya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..