” Wahh kemain, sedap suara Datuk.. ” – Netizen

Datin Almy Nadia Kongsi Video Suaminya, Datuk Fizz Fairuz Menyanyikan ‘Lagu Kenangan Mengus1k J1wa’ Raih Pujian Ramai. Wah Tak Sangka Fizz Ada Bakat Terpendam, Sedap Betul Suara !!

Siapa tidak kenal akan pelakon Datuk Fizz Fairuz. Bakat dalam bidang lakonannya memang tidak disangkal lagi. Malah banyak drama-drama yang dilakonkan oleh Fizz mendapat pujian ramai kerana Fizz bijak menjiwai watak yang diberikan.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik isteri Fizz, Datin Almy Nadia telah berkongsi satu video yang memaparkan salah satu aktiviti Fizz dalam mengisi masa lapangnya bersama anak-anak mereka.

Menerusi video itu, Fizz sedang berkaraoke menyanyikan lagu ‘ Kenangan Mengus1k Jiwa ‘ nyanyian asal Allhayarh4m A.Ramlie. Perkongsian video oleh Almy itu telah mendapat perhatian ramai di Instagram.

Ada peminat yang tak menyangka bahawa Fizz sebenarnya turut mempunyai bakat dalam bidang nyanyian. Sehingga kini, video Fizz berkaraoke itu telah ditonton lebih 50 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai memuji suara Fizz merdu ketika menyanyi meskipun lagu tersebut dibawa dalam keadaan santai. Antara komen-komen netizen adalah :

” Wahh kemain, sedap suara Datuk menyanyi. Ada juga bakat menyanyi tu Datuk. Serba serbi pandai. Berlakon pun pandai, menyanyi pun pandai.. “

” Boleh buat single dah Datuk, boleh tahan suara tu. Walaupun menyanyi dalam keadaan relax je, haha.. “

” Amboii tiga beradik tu pun nk juga berduet dengan daddy. Lagu tu memang mengus1k jiwa betul lah Datuk.. “

” Alahai teringat kecil-kecil dlu pergi kenduri di kampung, lagu ni lah yang selalu dengar orang menyanyi kt rumah kenduri.. “

” Wah muka nampak rock, lagu yang pilih untuk menyanyi tu klasik lah Datuk, hehe. Tapi sedap juga suara Datuk ye.. “

” Terbaik Datuk, seronok tengok video-video family Datuk. Nampak meriah betul bila anak ramai ni. Selamat hari bapa Datuk.. “

” Ya Allah happynyaaa. Seronok tengok anak-anak Datuk. Lagu favourite ayah saya nih, ayah selalu nyanyi dgn arw4h mama sy dulu.. “

Tak pernah tak meriah kalau Almy kongsi video, seronok betul tengok pasangan ini melayan anak-anak mereka. Apa-apa pun, memang terbaik aktiviti keluarga ini. Semoga keluarga Fizz dan Almy dalam keadaan sihat dan ceria-ceria selalu.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Datin Almy Nadia

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..