” Ker4s perut ketawa, mula-mula bas, pastu bertongk0l pulak.. ” – Netizen

Video Ch4llenge Dato’ Fizz Fairuz Menyebut Kiraan Bas Dari Satu Hingga Sepuluh Secara Pantas Bersama Isterinya, Datin Almy Buat Ramai Terhibur. Part Last Tu Memang Kelakar !!

Meninjau di akaun Instagram milik isteri pelakon Dato’ Fizz Fairuz, Datin Almy Nadia telah berkongsi video yang memaparkan dia dan suaminya itu telah merakamkan mereka membuat challenge menyebut kiraan bas secara cepat.

Perkongsian video itu telah meraih puluhan ribu tanda suka daripada warga netizen yang  menonton gaya Dato’ Fizz dan Datin Almy yang kelakar apabila menyebutnya. Pada awalnya, Dato’ Fizz mampu menyebut dengan pantas dengan mengira menggunakan jari.

Namun setelah diminta oleh Datin Almy agar dikira dengan tidak menggunakan jari, sebutan Dato’ Fizz akhirnya menjadi lain. Kedengaran Datin Almy ketawa terhibur apabila Dato’ Fizz gag4l menyebutnya hingga kiraan 10.

Malah turut dikongsikan oleh Datin Almy adalah video Dato’ Fizz menyebut kiraan perkataan ‘ tongk0l’  dari satu hingga sepuluh. Namun akhirnya turut gag4l menyebutnya. Kelakar bila melihat Dato’ Fizz akhirnya meminta isterinya untuk berhenti menyak4tnya.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Kiraan ‘tongk0l’ pula

Di ruangan komen ramai yang terhibur menonton perkongsian video oleh Datin Almy tersebut lebih-lebih lagi melihat mim1k muka Dato’ Fizz Ketika membuat kiraan. Antara komen-komen netizen adalah :

” Ng0k sungguh la weiiii. Jenuh kak teh ngan abg teh buat tadi terikut juga tengok video hampa ni.. “

” Kelakar kot tengok, memang dengar mcm senang nk sebut, tapi bila kita yang buat, memang susah betul nak sebut smpai 10 pun.. “

 ” Ker4s perut ketawa, mula-mula bas, pastu bertongk0l pulak, dah tak larat nk ketawa kalau tengok dua orang ni punya video.. “

” Hiburan malam betul lah l4ki b1ni ni, yang bni pun kerja sak4t laki, hahaha, video memang kelakar betul.. “

 ” Sekali aku pun kira juga, hahaha kecund4ng juga last, memang kira kalau tak guna jadi memang gag4l beb.. “

” Satu sampai enam ok lagi kot, tapi sebut smpai tujuh ke sepuluh tu dah kelaut sebutan pun jadi lain, hahaha.. “

” Mula bas, tongk0l yer. Smua pun tak lepas ni, memang padu betul lah yang boleh sebut dengan cepat dan betul.. “

Tak pernah tak kelakar pasangan ni, lagi-lagi dengar Datin Almy punya ketawa. Apa-apa pun perkongsian video kali ni memang menghiburkan ramai dan kami dari Berita Kopak berharap semoga perkongsian ini juga turut menghiburkan anda semua.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Almynadia Official, Fizz Fairuz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..