” Cantiknya, Lisa Bl4ck Pink versi hijab.. ” – Netizen

Amyra Rosli Kongsi Gambar Bersama Ibunya, Noor Zaridah. Lawanya Amyra Dan Ibunya, Dua-Dua Cantik. Suka Tengok Amyra, Tak Pernah Tak Cantik !!

Nama Amyra Rosli tida perlu diperkenalkan lagi. Aktres cantik ini banyak membintangi drama dan juga layar filem. Amyra sering kali memuat naik gambar dan video perkembangan aktiviti keluarganya di laman Instagram miliknya. Menerusi laman Instagram milik Amyra, Amyra telah memuat naik gambar selfie Amyra bersama ibunya, Noor Zaridah Ahmad.

Amyra yang mengenakan blouse berwarna oren dan tudung warna senada kelihatan sangat cantik dengan gaya tudung dan solekan nipis yang menyerlahkan kejelitaan wajahnya. Manakala ibunya yang mengenakan tudung berwarna coklat pula mengenakan mask.

Menariknya, walaupun ibu Amyra mengenakan mask dan tidak menunjukkan wajahnya. Netizen tetap memuji kecantikan wajah kedua beran4k tersebut. Ibu Amyra tetap kelihatan cantik dan jelita. Kalau dah mak dia cantik, mestilah anaknya pun cantik. Betul la kata pepatah melayu, mana tump4hnya kuah kalau tak ke nasi.

Menerusi kapsyen tulisan Amyra, Amyra mengatakan tidak kira apapun usia kita, kita pasti memerlukan ibu kita. Memang betul apa yang ditulis oleh Amyra. Kebiasaanya kita sebagai anak akan lebih suka berkongsi apa sahaja dengan ibu. Jika kita ada mas4lah kita akan meluahkan kepada ibu dan kita lebih suka berkongsi perasaan dengan ibu masing-masing.

Jom baca perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminatnya bersetuju dengan kapsyen yang ditulis pada p0sting tersebut. Selain itu, mereka memuji kecantikan Amyra dan ibunya serta mendoakan kesejahteraan buat Amyra. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Cantik nya.. Beautiful sisters.. Sama cantik.. Miss both of u aamyrarosli.. Semangat pagi dan sukses selalu.. Ingat nia ramadhani tadi.. ” 

” Betul.. Sama dgn laki pon.. Lisa bl4ck pink versi hijab.. Tak pernah tak cantik tau.. g0rgoeous.. Suka tgk muka amyra.. Mcm barbie.. “

” Absolutely.. Masha’Allah cantiknya.. Lawanya kak Mira dgn mummy dia.. Myra tak pernah tak cantik.. Semangat kak.. Sukses selalu.. ” 

” Cantiknya dua dua.. Mom is always number one in our life.. Betul.. Rindu sgt dgn ibu.. Al-fatihah mak.. Lisa BP versi Malaysia.. always beautiful aamyrarosli..  ” 

” Fantastic.. Comelnya kak Amyra ni.. Masya Allah.. Mirip.. Aamyrarosli u look like plakon ind0nesia reline shah heroin syurga yg tak dirindukan 2.. ” 

” Cantiknya amyrarosli.. Cantik cam patung.. deduaa lawa.. Pandai amarbaharin jaga dan indahnya ciptaan Allah.. Sehat selalu kak.. semoga murah rezeki.. ” 

” Setuju sgt2.. Betul mom is dah best.. Doa ibu power rangers kak aamyrarosli.. Dua dua cantik.. g0jesnya.. Sehat selalu ya kak.. Semoga makin sukses kak.. “

Memang cantik kedua beran4k ini. Bertuahnya ibu Amyra masih ditemani Amyra sehingga ke mana sahaja sehingga kini. Pastinya senyuman gembira terukir sentiasa di bibir ibunya andai ada anak yang berbakti di sisi. Apa-apa kami di Berita Kopak mendoakan yang baik untuk Amyra dan keluarganya itu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..