” Wahh dah macam Kobe Eats. Super cute.. ” – Netizen

Video Ardy Wira Buat Aiskrim Mencuit Hati Ramai. Part Tuang Susu dan Masukkan Buah Comel Sangat, Sempat Lagi Masuk Kat Mulut Sendiri. Sebijik Gaya Chef Kobe !!

Petah dan bijak, itu yang boleh digambarkan tentang si cilik ini. Walaupun baru berusia 1 tahun 4 bulan, kecerdikan dan kepandaiannya jelas kelihatan. Ardy Wira nama diberi oleh Betty Rahmad dan suaminya. Semenjak lahir lagi, wajah Wira menjadi tumpuan peminat.

Melihat susuk tubuh anak kecil ini, seumpama setiap hari adalah hari yang menggembirakan buatnya. Senyuman tak lekang dari bibir Wira buatkan peminat jatuh sayang pada Wira. Suka tersenyum dan ketawa seperti ibunya, gelagat Wira sering mencuit hati ramai.

Wira seorang anak yang baik dan suka membantu apalagi jika beraktiviti di dapur. Pernah berkongsikan gambar Wira yang lengkap berpakaian Chef beserta topi, kali ini Betty mengajar anaknya itu membuat aiskrim ‘popsicle‘. Maka bermulalah chef cilik beraksi di dapur.

Menerusi akaun Instagram, Betty Rahmad telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau bersama Wira membuat popsicle. Wira yang lengkap berpakaian ala Chef kelihatan sangat comel apatah lagi bila proses membuat bermula. Macam-macam reaksi muka yang comel buat peminat ger4m.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Wira ini buat ramai terhibur. Antara komen-komen mereka :

” Anak sis betty macam chef cilik kobe.. “

” Ni macam kobe..  Setiap kali masuk buah.. Mulut pun gerakkkkk.. Comel.. “

” Hahahahahaha sambil dia masuk buah sambil dia masuk dalam mulut dia.. “

” Wahh dah macam Kobe Eats haha.. “

” Hahahaha super cute! Just like kobe eats.. “

” Sama macam chef kobe buat.. Comel la Wira, cerdik.. “

” Kobe wira ger4mnyaa.. Oh ni video popsicle tu… Habis bersepah.. “

Comel betul gayanya chef cilik ni di dapur. Betul-betul membantu mummy Betty memasak ni. Muka dapat tolong tu comel sangat. Bersepah pun happy, muka senyum sentiasa. Apa pun, moga Wira sentiasa menghiburkan peminat dengan gelagat dan senyuman manisnya itu. Semoga Wira sentiasa dilindungi Allah dan di bawah jagaan-Nya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..