” Wah, muka atuk Lond0n la. Gar4ng pun comel.. ” – Netizen

Mat Dan Kongsi Gambar Terbaru Anak Keduanya, Eydan Yusoff. Amb0i Muka Eydan, Gar4ng Sungguh Yer. Comel !!

Umum mengetahui pengacara dan pelakon Mat Dan atau nama Islamnya Mohammad Kareef Daniel Abdullah dan isterinya, Nadifa Adnan baru sahaja menimbang cahaya mata kedua pada november tahun lepas. Mat Dan menamakan anak keduanya sebagai Eydan Yusoff. Selain Eydan, mereka juga mempunyai seorang lagi cahaya mata yang bernama Muhammad Zayne.

Meninjau ke laman Instagram milik Mat Dan, Mat Dan telah berkongsi sekeping gambar Mat Dan bersama dengan anak keduanya, Eydan. Eydan yang mengenakan baju romper putih, berst0king belang oren putih sedang duduk di pangkuan Mat Dan.

Apa yang menarik perhatian warganet adalah raut wajah Eydan yang nampak begitu gar4ng. M1mik muka Eydan kelihatan seolah-olah seperti ger4m ketika diambil gambarnya. Kening Eydan turut berker0t seolah-olah menunjukkan Eydan begitu g4rang dan seperti sedang mar4ht. Tetapi tetap nampak cute dan comel sangat.

Perkongsian tersebut telah mendapat ribuan tanda suka dan ratusan komen daripada peminat Mat Dan. Pelbagai reaksi diberikan oleh peminat Mat Dan apabila melihat gambar tersebut. Mereka kebanyakkannya begitu suka dengan mim1k muka comel yang ditunjukkan oleh Eydan,

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat terhibur menyaksikan gel4gat Eydan yang membuat muka. Peminat juga mengatakan wajah Eydan sangat menyerupai wajah ayah Mat Dan dan tetap comel walaupun tampak gar4ng. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Wah muka atuk london la.. Mana leher ni.. H1lang doh.. Comel sungguh.. Macam tahan mar4h je tu .. Like father like son.. “

” Eh.. Muka mcm gramppy dia kt london.. Wah comelnya.. Mar0h sape tu hoo ?.. Gar4ngnya.. So ser1ous.. Tak0t acik hihihi.. “

” Btul gar4ng mukenye mat dan.. Ser1ous nya.. Baby mar4h kat papa yaa?.. Moga jd anak soleh dan sihat sentiasa baby comey ni.. Syg tokwan.. “

” Comel sungguh.. Ya Allah Subhanallah kurniaan Allah yg tak tern1lai.. tahniah ibu ayah dan seluruh Ahli kluarganya.. “

” Mak ai mcm nak m4rah jer ni.. M4sam je baby n4pa tu.. daddy tak bawa kelaut ea.. Ank matdan muka mcm justin bieber.. “

” Ya Allah.. comelnya buat muka gitu.. Knp comel sgt ger4m tgk.. Hok ni kecik2 mcm ore putih doh.. Ini muka atok UK ni.. “

” Amb0i muka… Gar4ng pun comel.. Mener4n nak popoo ke?.. Deb4bnya.. Ger4mnya handsome b0y.. Muka atok l0ndon.. “

Amboi Eydan, kecil-kecil sudah pandai buat muka ger4m yer. Mar4h kat sapa la tu yer, Haha. Apapun, Semoga Eydan membesar menjadi anak yang sihat, pintar dan juga taat kepada kedua ibubapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mat Dan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..