” Ustaz ni gebu sangat la, comel.. ” – Netizen

Elfira Loy Kongsi Gambar Anaknya, Muhamad Rayyan Khalaf Yang Mengikut Ayahnya, Muhamad Faris Sedang Bersolat. Wah Bijaknya Rayyan, Pipi Tu Gebu Sangat !!

Pemilik nama Nurul Elfira Loy atau lebih dikenali dengan panggilan Elfira Loy sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Wajahnya yang manis membuatkan dirinya sering muncul dalam iklan di kaca TV mempromosikan produk-produk kecantikan.

Hasil tinjauan di laman Instagramnya, Elfira ada berkongsi gambar anaknya, Rayyan yang sedang mengikuti ayahnya yang sedang solat Isyak. Gambar mereka dua beran4k ini dimuatnaik berserta kapsyen ‘solat isyak, diimamkan oleh Ustaz Khalaf’.

Comel betul melihat Rayyan yang berdiri di depan ayahnya sambil membuat posisi qiam. Gambar tersebut diambil sewaktu Faris sudah selesai solat. Pipi Rayyan yang kemerah-merahan dan temb4m juga menarik perhatian peminat yang ger4m dengan si comel ini.

Sudah semestinya Rayyan teruja sewaktu cuba mengikuti gerak geri bapanya ketika solat. Pendekatan dan contoh tauladan yang ditunjukkan Elfra dan Faris ini sememangnya harus dipuji kerana ibu bapalah insan pertama yang membentuk anak-anak.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Perkongsian gambar Rayyan meraih perhatian peminat. Rata-rata mereka memuji kecomelan Rayyan. Antara komen-komen mereka adalah :

” Makmum tak percaya imam la tu, Terharu makmum tengok imam HAHAHA, ALOLOLO…. TOMEY NYA RAYYAN.. “

” Imam tengah ingat ingat lupa air wuduk valid lagi ke tak, Montelz nyew ustaz… Comel Rayyan.. Comel sangat.. “

” MasyaAllah tabarakallah. Ustadz nya sholeh bgt, Pipi merah pkai apa tu rayyan, Comelnyee dia.. “

” Alhamdulillah.. future imam besar masjid negara, Kopiahnya mane ustaz, Comelnya lahaiii, salam imamku.. “

” Rayyan Khalaf comelnya awak. Alhamdulillah.. Jadi anak yangg soleh ye.. eee pipinyaaa nak gig1t Comel nyaa.. “

” Bgusnya…. kalau ank sya dh panjat kat belakang dah, Apa ni imam pandang tempat lain, Pipi tuu comelnyaa.. “

” Alooorrr cute boy nii, Olooo comeyy nyeee Rayyan, kak, Ustaz ni gebuuss sgt laaa, Comel nya dia.. “

Kehadiran Rayyan dalam hidup Elfira dan suami sudah pastinya merupakan perkara terindah yang berlaku dalam hidup mereka. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Rayyan membesar menjadi anak yang bijak dan soleh serta membahagiakan kedua ibu dan bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..