” Terus pakai selipar ye kau, sempoi betul lah Reen ni.. ” – Netizen

Video Majlis Sambut Menantu Reen Rahim Di Sebelah Keluarga Suaminya. Lawak Lah Reen Ni, Sampai Kampung Suami Tetap Buat Perangai Masuk Air Dia Tu. Part Pakai Selipar Tu Memang Rare. Main Tibai Je Reen Eh, Sempoi Betul !!

Selepas sebulan majlis pernikahan antara pelakon Reen Rahim dan pasangannya, Ahmad Nur Hazim berlalu, kini pasangan ini diraikan pula dengan majlis sambut menantu pada sebelah keluarga Hazim pula.

Meninjau akaun Instagram Reen Rahim, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan suasana ketika majlis itu sedang berlangsung. Memilih songket berwarna hijau, pasangan pengantin baru ini kelihatan berseri-seri.

Diadakan di kampung, suasananya cukup meriah dengan kehadiran saudara mara dan penduduk setempat. Diserikan dengan persembahan silat, majlis Reen ini mendapat pujian daripada warganet yang menonton perkongsian oleh Reen ini.

Bak kata Reen, sederhana itu indah dan Reen bertuah kerana ibu dan bapa mertuanya rare limited edition. Lihat sahaja dari gambar-gambar mereka bersama, seperti sekepala semuanya, jenis masuk air juga. Sporting amatlah keluarga baru Reen ini.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Reen ini telahpun meraih ribuan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan :

” Cantiknya dia, Selamat pengantin baru syg. Selipar tu paling rare sisss hahaha. semoga kekal bahagia till jannah.. “

” Bagus betul jenis merendah diri ni. Selipar pengantin tu win haha. asyeeelamat pengantin bawuu reen cauntikkk Semoga bahagia hingga ke akhir hayat.. “

” Hahahahhahahaa terus pakai selipar ye kauuu, sempoi betul lah Reen ni. Suasana mcm ni classic, low profile tak perlu gah macam retis lain. Tahniah Reen.. “

” Lawak la Reen, sampai ke kampung suami dia buat perangai masuk air tu haha. Dapat pak n mak mentua baik itu juga 1 rezeki. Jenis sporting masuk air jugak ni.. “

” Suke btl la dia ni. Dhla rare slumber cantik humble hot. yang macam ni la best. majlis sempoi santai je. seliper pengantin tu tak menahan haha. tahniah awak.. “

” Humble nya sis, majlis macamni best walau sederhana tetap meriah. Baru feel kawen melayu, versi dulu-dulu.. “

” Suka tgok reen sgt low profile. Sikit pun xbermegah2 diri wlupun artis trkenal buat majlis mcm kita2 golongan marhaen jer. SALUTE U SIS.. “

Ad0i Reen, tak tinggal perangai masuk air dia tu. Memang seronok dapat diraikan seperti ini, auranya tu lain macam. Apa-apa pun, semoga bahagia selalu Reen dan menjadi menantu kesayangan mentua selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Reen Rahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..