“ Terbaik bro layan keren4h peminat cilik. So humble dari dulu.. ” – Netizen

Syamsul Yusoff Kongsi Video Caranya Melayan Dua Kanak-Kanak Perempuan Yang Begitu Teruja Mahu Bergambar Bersamanya Buat Netizen Kagum Dengan Personaliti Syamsul. Wah Sporting And Steady Lah Bro Shark, Terbaik !!

Siapa yang tidak kenal dengan Syamsul Yusof, seorang pelakon, penyanyi, pengarah, penerbit filem yang dikenali ramai. Syamsul sememangnya seorang selebriti Malaysia yang serba boleh dan berbakat. Ramai yang meminati hasil karya seninya yang sememangnya tidak mengecew4kan dan sering mendapat tempat di hati peminat.

Meninjau ke akaun Instagram Syamsul, satu perkongsian video yang memaparkan gelag4t dua orang kanak-kanak perempuan mahu mengambil gambar bersamanya kelihatan comel sekali dalam video itu. Nampaknya, kanak-kanak itu begitu meminati Syamsul sehingga mengetahui nama pentasnya apabila disoal oleh Syamsul ketika mahu bergambar.

Peminat ciliknya itu kelihatan begitu teruja apabila Syamsul menerima pelawaan mereka untuk bergambar bersama. Ramai yang memuji Syamsul kerana sikapnya yang sangat humble dan sudi bergambar dengan mereka pasti menceriakan lagi hari adik-adik itu. Alahai, pastinya mereka happy apabila dapat bergambar dengan artis favourite mereka.

Syamsul sememangnya seorang selebriti Malaysia yang dikenali ramai sehingga kanak-kanak di usia sebegitu juga menegurnya untuk mengajaknya bergambar. Malah, kejayaan dan sikapnya sebagai seorang anak seni sentiasa dikagumi ramai sehingga ramai yang mengikuti perkembangannya di laman sosial.

Jom kita tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Posting Syamsul ini mendapat banyak views di Instagram dan menerima banyak reaksi positif di ruangan komen. Ramai yang memuji sikap Syamsul yang sememangnya begitu peramah melayan karenah peminat ciliknya. Antara komen komen yang dit1nggalkan :

“ Padu s1ott.. diaorg letak syamsul no 1.. lamborgini no 2 tuhh.. budak2 tak prnh t1pu.. Kalau aku jadi budak tu, aku dh pel0k dah haha.. steady frenly dan peramah sgt org nye.. terbaikk abang.. ”

“ Ad0hhh dikk.. akak jeles.. steady.. Shark penyayang rupenye.. sye pon nk jgak.. Wah abang syamsul ada peminat cilik lah.. Comel² peminat cilik toe.. dpt bergambar lari lak.. ”

“ Tapi sis nak berkata benar ttg syamsul ni.. Tengah dia kalut2 jalan sis ngan kawan2 panggil dia walaupun dia nak cepat dia ttp tunaikan permintaan we all nak bergambar.. So humble dari dulu.. ”

“ Abang syamsul tinggi.. dulu kecik2 pon pnah amik gamba ngan dia kat genting.. hensem.. Terbaikk bro.. Saluteee.. Ucapan ‘Terima kasih’.. May Allah bless you eternally bro.. ”

“ Shark kena kac4u dgn gadis Malaya.. Ni la dlm hati ada taman.. Alaaa nk amik jgk la cmni, baiknye layan peminat.. roadbl0ck dr peminat cilik.. terbaik.. ”

“ Nakkk jg amik pic samaa nnti.. terbaik bro lyn karenah peminat cilik.. hahahaa.. comel je dieorang terus lari lepas bergambar.. g4ngster g4ngster dalam hati ada taman alolo.. sporting habis ngan fans.. ”

“ Terbaikk bro.. Bilalah dpt jumpa bro ni.. Humble weh.. Semp0i, Syamsul Yusoff memang tak somb0ng.. Shark lu punya penyayang buat wa terharu bro.. ”

Alahai, rajin betul Syamsul melayan adik-adik itu. Sikapnya yang merendah diri dan tidak somb0ng dengan peminatnya membuatkan dirinya disenangi dan disayangi ramai. Semoga Syamsul sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan serta berjaya dalam apa jua yang dilakukan.

Silakan SHARE..

Sumber: IG syamsulyusoffilm

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..