” Suka betul dia, comel sangat suara. Ger4mnya tengok Isaac.. ” – Netizen

Video Isaac Raees Ketawa Riang Ketika Bersama Mommynya, Zahirah Macwilson Buat Peminat Terhibur. Alahai Apa Yang Kelakar Sangat Tu Isaac. Comel Sangat Cara Dia Gelak, Terus Terserlah Lesung Pipit Tu !!

Tinggal beberapa bulan sahaja lagi cahayamata sulung Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza bernama Isaac Raees ini bakal menginjak usia setahun. Pejam celik sudah 9 bulan usia Isaac dan banyak perkembangan positif yang sudah ditunjukkan oleh Isaac.

Anak yang periang, setiap kali video Isaac dirakamkan pasti senyuman yang akan diberikan olehnya. Apatah lagi apabila Isaac bersama Zahirah, semakin lincah jadinya si kecil ini. Isaac juga bayi yang peramah dan mudah mesra dengan semua orang disekelilingnya.

Meninjau akaun Instagram Isaac Raees, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Isaac ketika berada di rumah bersama Zahirah. Isaac yang ketawa riang tanpa henti ini membuatkan peminat ger4m melihatnya.

Dengan kapsyen tertulis ‘ What do you think i’m laughing at ‘ , matanya memandang ke arah Zahirah yang sedang merakam gelagatnya ini. Ini mesti mummy membuat muka melucukan sehinggakan Isaac ketawa berpanjangan.

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Gelagat comel Isaac ini telah mendapat sehingga kini lebih 10 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Isaac mummy funny eh, gigi dah 4 batang so cute. Bakal hero remaja nanti Isaac ni. Hands0me boy.. “

” So adorable, so happy and so handsome Isaac Raees. Isaac cute lah, aunty pun terikut ketawa sekali dengar Isaac gelak.. “

” Baby dimple so cute. Happynya dia, nenda pun tergelak sama haha. Sukanya dia, tak jemu tengok senyuman dan suara comel tu.. “

” Suka betul dia, comel sangat suara boleh buat ringtone ni. Ada yang nak kena cub1t ni, ger4mnya tengok Isaac.. “

” Penghibur ni, comel yang amat. So adorable nak buat ringtone lah suara gelak Isaac ni. Hands0me boy dengan dimple yang super cute.. “

” Suka je dia, rumah pasti tak sunyi dengar suara Isaac gelak hehe. Apa lah yang suka sangat agaknya Isaac ni, mesti mummy buat muka funny.. “

” Kenapa kita ikut gelak ni haha, Ijacc. Sukanya dia , terikut cara Isaac gelak haha. Handsome boy, gelak nak4l ni Isaac sayang.. “

Meriahnya rumah ada baby ceria seperti Isaac ni. Kerjanya ketawa sahaja apabila melihat mommy kan. Semoga Isaac sentiasa dalam lindungan Allah dan jadi penyejuk hati mommy dan daddy selamanya. Take care Isaac dan stay safe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Isaac Raees

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..