Connect with us

Artis / Selebriti

” So sweet ucapan Mamu, tak semua ex husband boleh bagi ucapan macam nie.. ” – Netizen

Ucapan Sempena Hari Ibu Daripada Sharnaaz Ahmad Buat Noor Nabila Raih Perhatian Warganet. Penuh Bermakna Ucapan Sharnaaz. Part Video Jebat Yang Nabila Share Tu Memang Auto Seb4k Lah Tengok !!

Meninjau di akaun Instagram pelakon kacak, Sharnaaz Ahmad telah berkongsi ucapan selamat hari ibu buat ibu dan bekas isterinya, Noor Nabila. Menerusi perkongsian tersebut, Sharnaaz telah berterima kasih kepada Nabila kerana menjadi seorang ibu yang baik buat anak tunggal mereka iaitu Jebat Jayden.

Nabila juga turut berkongsi beberapa video sempena menyambut hari ibu pada hari ini. Video pertama memaparkan gelagat comel Jebat sedang menc1umnya dan video lain pula adalah kenangan saat Jebat baru dilahirkan.

Posting Nabila turut mendapat respon daripada Sharnaaz dan ucapan Sharnaaz juga telah menerima respon daripada Nabila. Nabila men1nggalkan komen terima kasih atas ucapan tersebut. Perkongsian itu telah menarik perhatian warganet.

Ramai yang menyukai sifat Sharnaaz yang dikatakan begitu menghargai peng0rbanan Nabila sebagai seorang ibu meskipun mereka berdua tidak lagi bergelar suami isteri. Sehingga kini, posting Sharnaaz dan Nabila ini telah menerima ratusan komen daripada warganet sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-rata mereka menyukai perkongsian Sharnaaz dan Nabila. Antara komen-komen menarik adalah :

” So sweet ucapan Mamu, tak semua ex husband boleh bagi ucapan macam nie.. Selamat hari ibu buat semua yang bergelar ibu.. “

” Suka betul tengok Sharnaaz, very gentleman ar..Β  Tak semua pasangan berp1sah boleh baik aman macam ni.. “

” Hope you have a wonderful Mother’s Day Bella.. Jebat ni memang manja sangat lah dengan mummy dan baba dia.. “

” Sweet betul tengok video throwback Jebat baru lahir. Indah kan bila kita dah bergelar ibu.. Moga kia terus kuat.. Kita adalah superwomen.. “

” Dr kecik sama muka Jebat Jayden, tak berubah.. Comel sangat.. Selamat hari ibu buat Nabila, semoga terus jadi ibu yang baik buat Jebat.. “

” Tiap tahun mesti tertggu2 ucapan Sharnaaz, tak pernah tak sweet.. Bagus betul Sharnaaz sangat menghargai pengorbanan Nabila.. “

” Thanks you Baba, memang mantap lah Baba.. Macam ni lah patut diberi pujian.. Hero malaya yang kami sayang.. “

Apa-apa pun kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari ibu buat semua pembaca yang bergelar ibu. Terima kasih atas segala peng0rbanan dan kasih sayang yang dicurahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG sharnaazahmad, noornabila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT