” Sedap Lara nyanyi, pandai je dia masuk ikut tune.. ” – Netizen

Scha Alyahya Kongsi Video Terbaru Lara Alana dan Awal Ashaari Berduet Lagu Kisah Cinta Kita, Nyanyian Asal Hafiz Shuib. Wah Semp0i Je Lara Nyanyi, Kal4h Daddy. So Cute !!

Hasil tinjauan di akaun Instagram Scha Alyahya, satu video telah dimuatnaik yang memaparkan anak dan suaminya, Lara Alana dan Awal Ashaari sedang duduk di ruangan rumah. Mereka berdua sedang meluangkan masa bersama dengan mengisi masa lapang berkaraoke.

Kedua-duanya memakai baju putih dengan memegang microfone menyanyikan lagu cinta. Rakaman video yang berdurasi tidak lebih satu minit itu memaparkan Lara bersama daddy yang sedang menyanyi lagu berjudul kisah cinta kita, nyanyian asal oleh Hafiz Shuib.

Sambil menggerakkan badannya yang mengikut rentak lagu, tidak dinafikan aksi Lara kelihatan comel dan menghiburkan ketika menyampaikan lagu tersebut. Bukan itu sahaja, Lara terlihat sangat pandai menyanyikan lagu mengikut rentak dan tune yang dimainkan. Wah, ada bakat terpendam Lara ni.

Melihat kepada reaksi Awal juga kelihatan enjoy silih berganti menyanyi dengan Lara. Bukan itu sahaja, lirik yang di nyanyikan Lara dalam bahasa melayu juga kedengaran jelas. Part duet akhir lirik “yang kau telah pun jadi milikku buat selamanya” sweet sangat nampak hubungan daddy dan anaknya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video Scha ini telah menerima banyak tanda suka dan  omen. Ramai yang memuji Lara cute dan suaranya juga sedap ketika menyanyikan lagu. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Oh dia tau fav lagu daddy dia Hahaha.. ” – Nabila Huda

” Yeayy lara dh pandai menyanyilah.. aunty suka.. Wooww cute pndai nyanyi tajuk pe yer lg nih cm sedp jer.. “

” Lara rileks ja.. while papa try hard.. patut lah mendung cuaca.. So cute larra.. Pandainyaaa diaa.. wahh pandai lara.. “

” Gigi lara.. love this song.. Sedap suara lara.. Pandainyaa lara nyanyi.. So cute daddy & doter.. so sweettt Lara.. Comels.. “

” Sedapnyaa lara sing.. Ya Allah pandai nye dia walaupun gigi dia menawan.. Pandai lara nyanyi ye.. Alahaiipandai jer dia masuk ikut tune.. “

” Mantap happy family So sweet.. Happy family.. lara so lucky.. so cute.. suka betul saya tengok engkau lara.. hafizsuip bila nak duet dengan laraalanaa ni.. “

” Aww sweetnya father daughter.. rasa macam ade angin keluar dari terowong lah bile nyanyi hahah.. Omg dia tau this song.. So cute.. “

” Cutest feed that I saw today.. Lara so clever n cute.. Muka ayah la lara.. quality time with family.. Lara baca lirik ke nyanyi tu hahaha comel..” 

Bukan main relax lagi Lara menyanyi. Sempoi habis, kalah daddy yang berker0t-ker0t dan menjiwai ketika nyanyi. Penuh perasaan Awal menyanyi. Apa-apa pun semoga Lara, daddy dan keluarga sentiasa bahagia bersama insan-insan yang disayangi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG schaalyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.