Connect with us

Artis / Selebriti

” Sebak pula baca, alaa kesiannya Nayla.. ” – Netizen

Perkongsian Terbaru Oleh Ayda Jebat Mengenai Anaknya, Ana Nayla Buat Ramai Peminat Tersentuh Hati. Alahai Kesiannya, Nayla Masih Belum Puas Bermanja Ye !!

Tinggal beberapa hari sahaja lagi anak sulung Ayda Jebat dan Nabil Mahir iaitu Ana Nayla akan menginjak ke usia 2 tahun. Bersempena hari lahir Nayla yang bakal tiba, Ayda telah berkongsi video serta luahan mengenai sikap Nayla sejak akhir-akhir ini.

Menurut Ayda, Nayla bersikap agak terlebih manja daripada selalu. Nayla suka tidur di atas perut Ayda dan akan menangis apabila dilarang membuat sesuatu. Apa yang menarik ialah Nayla masih mengganggap dirinya sebagai baby dan juga mengetahui dalam perut Ayda mempunyai baby.

Ayda juga memohon doa ramai orang agar Nayla menjadi anak yang baik apabila adiknya dilahirkan nanti. Mungkin Nayla masih terlalu kecil untuk memahami yang dia bakal dikurniakan adik tidak lama lagi. Apa pun, comel sangat Nayla dalam video tersebut.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 1 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Sebagai seorang ibu, pastinya pelbagai perasaan yang muncul apabila bakal menimang cahaya mata kedua dan perubahan kepada sikap anak sulung.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ada yang merasa sebak apabila membaca kapsyen yang ditulis Ayda. Antara komen-komen yang diberikan :

” Comelnya junior Ayda.semiga dapat adek boy.Amin.. geramnya dgn baby kecik, baby besar apa kurangnya.. comel nayla.. “

” Alaa sebak pulak baca, InsyaAllah ananaylaofficial akan jadi kakak dan anak yang baik. Acik pun sayang Nayla .. Pejam celik dh nk 2 thun..sekejap je kan.. “

” Mommy penyayang, Nayla pun mesti penyayang mcm mommy.. Comelnya dia, anak yg baik ni. birthday baby Nayla sama dgn saya.. 21 sep.. “

” Alololooo cian nayla.. acik2 AJS ramai ni boleh manja2 kan nayla. Weyyy comel sangat Tolong lahhh,nak jumpa sangat dengan ananaylaofficial.. ” 

” Akak , nanti adik dia dah keluar , jangan buat dia terasa tau , anak first sifat dia suka pendam.. Nayla ni kan super duper cute tau. Yg penting goodgirl dan baheve sgt.. “

” Sedihnya. Kami senantiasa mendoakan ananayla akan menjadi seorang kakak yang terbaik buat adiknya. Aamiin.. She’s lovely daughter..  “

” She’s really sincerely an innocent little girl that didnt speak much but understands her mummy daddy’s love. May she grow with good health, cheerful n happy always and surrounded with much unconditional love semakin comel.. “

Tidak lama lagi keluarga kecil Ayda akan bertambah meriah dengan kelahiran cahaya mata kedua mereka. Semoga segala urusan Ayda dan suami dpermudahkan sehingga ke saat untuk melahirkan nanti. Pastinya Nayla juga akan seronok apabila melihat adiknya nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ana Nayla

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT