” Saya dulu gigi j0ngang.. ” – Hairul Azreen

Hairul Azreen Kongsi Gambar Kenangan Sewaktu Zaman Kanak-Kanak. Selain Comel, Hebat Taekwando Juga Rupanya Hairul Ni !!Ā 

Aksinya dalam filem Paskal dan Wira mendapat pujian ramai. Banyak membuat aksi stvnt sendiri, Hairul sememangnya sudah berpengalaman menjadi pelakon lagak nger1 sebelum ini. Titik t0laknya mula berkecimpung dalam dunia lakonan juga bermula kerana pekerjaannya itu.

Keberanian dan kesungguhan Hairul akhirnya membuahkan hasil dengan kejayaan filem-filem lakonannya. Pernah bercerita tentang kisahnya sebelum menjadi artis, banyak pekerjaan yang dilakukannya antaranya menjadi tuk4ng cat. Namun sikap tidak mudah put0s asa Hairul untuk terus mencuba membawanya ke dunia lakonan.

Memiliki wajah yang tampan, Hairul memiliki ramai peminatnya yang tersendiri. Sudahpun bergelar ayah kepada dua orang anak iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah, perkembangan dirinya sering jadi tumpuan. Sama dengan Yusuf dan Alisa,Hairul juga mempunyai wajah yang comel semasa dia seusia anak-anaknya ini.

Menerusi akaun Instagram, Hairul Azreen telah berkongsikan beberapa keping gambarnya ketika zaman kanak-kanaknya. Rupa-rupanya Hairul aktif dalam aktiviti sukan taekwando. Tidak hairanlah beliau terlib4t dengan kerjaya stvntman, sudah sedia las4k sejak kecil rupanya.

Jom baca perkongsian di bawah:

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Hairul ketika kecil ini mendapat perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Patut la steady dari kecik dah bertaekwando. Patutla skang f1ghter.. “

” Pic no. 2 mcm alisa. Pic. No. 6 sebijik yusuf.. “

” Gambar kedua tu mcm muka alisaa . Gambar last mcm muka Yusuf but Yusuf rambut kerinting jeee eii comel.. “

” Yusuff waktu kecik laa. Hahaha sebiji betul yusoff masa kecil pic last tu. Hahaha.. “

” Perghh medal gant0ng eh dekat gril tingkap hahahaha.. “

” Now we tau anak dia mmg ikut muke siapeee hahahahaha sebijiklaaaa mcm gmbr 2nd tuu.. “

” Joe yg semakin berjaya skrg. J0ngang-j0ngang pun skrg ni dh jadi pelakon hollywood.. “

Siapa sangka yang dulu dipanggil Joe sekarang sudah berjaya dan menjadi terkenal. Wajah Hairul banyak diwarisi Yusuf dan Alisa, mana tump4hnya kuah jika tidak ke nasi kan. Apa pun, kejayaan Hairul sekarang adalah atas usaha kerasnya. Semoga Hairul terus success dan berjaya dalam karier seninya ini. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul AzreenĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..