” Pipi dia gebunya bila pakai tudung.. ” – Netizen

Wajah Anak Fasha Sandha, Aisya Amaira Yang Comel Berhijab Cur1 Tumpuan Ramai. Cute Nya Aisya Dengan Kulit Putih Melepak Dan Pipi Labuh Tu !!

Menerusi akaun Instagram, pelakon Fasha Sandha telah memuatnaik beberapa gambar keluarga dan rakan baiknya, Datin Erni Dekritawati Yuliana atau lebih dikenali dengan nama Datin Rita. Gambar tersebut diambil ketika majlis sambutan hari lahir anak sulung Fasha iaitu Putera Rayfal.

Fasha dan keluarganya turut menunaikan solat secara berjemaah ketika majlis hari lahir Rayfal yang ke 8 tahun. Pastinya di bulan Ramadhan yang mulia ini, majlis hari lahir Rayfal disambut selepas berbuka puasa.

Turut hadir sama ialah keluarga mertua Fasha. Apa yang mencur1 perhatian dalam kebanyakan gambar yang dikongsikan ialah anak bongsu Fasha, Aisya Amaira yang comel memakai tudung. Hampir kesemua gambar Aisya sangat sempurna sekali.

Fasha juga begitu manis dengan memakai telekung berwarna ungu. Walaupun tanpa secalit solekan, Fasha tetap tampil cantik. Hubungan Fasha bersama Datin Rita sememangnya sangat rapat dan sudah seperti adik-beradik.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

Lagi perkongsian di Instagram Fasha :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Aisya sememang amat comel dan ramai menyatakan wajahnya seiras dengan ibu mertua Fasha. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Mak mentua fasha ni mmg cntik g1lerr bg aku muka tu bersih.. cntik sgt patut cucu pun segak.. Muka baby sama ngan opah dia la.. putih melepak.. ” 

” Cantiknya anak dara. aisya rupa neneknya cantik.. Suka tgk kalian berdua. Smga jodoh kalian berdua bhgia n brkekalan till Jannah.. aminn.. “

” Comelnya bby girl dia…. lembut ayu jh muka,sama ngan ibu.. Masyaallah comel yer aisha.. alhamdulillah, happy famili.. “

” Lawaanyaa bebenor ank deme nii.. putih melepak.. ya Allah comelnyaaa sikecik tuu.. bahagia sangat nampak fasha dengan aidil… “

” Comel sangat sangat anak Fasha kan. So cute lah baby like mother like dotter.. putih gebu.. aisya macam muka nenek rembou.. “

” Berseri serinya fasha…moga terus berbahagia dan berkasih syg smp ke syurga.. baby awat beautiful sgt.. Selamat ulangtahun abg rayfal.. dh 8 thn ya… moga membesar dgn sihat… jadi anak dan abg yg baik.. “

” Budak kecik tuu.. pipi dyeee gebuuu nyeeee bile pakai tudung tuu tekeluaq pipi dyee dari tudung.. kalau depan i tu… i pel0k kuat2 smpai dye nang1ss.. “

Nampak begitu bahagia sekali keluarga ini. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat Rayfal. Semoga ketiga-tiga anak Fasha membesar menjadi anak yang soleh dan solehah. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan