” Pergh kuat m4ndrem ni.. ” – Scha Alyahya

Ain Edruce K0ngsi Gambar Untuk Until Tomorrow Ch4llenge Buat Netizen Terkej0t. Lain Sangat Dulu Dengan Sekarang. Dah Macam Selena G0mez !!

Pengacara rancangan Hero Remaja ini sangat dikenali kerana sikap gil4-gil4nya. Menggunakan nama popularnya sebagai Ain Edruce, gadis cantik ini memiliki ijazah dalam bidang muzik. Sudahpun bergelar isteri kepada Amirul Hafiz Mustaffa, Ain kini bijak membatasi kariernya dan membawa statusnya sebagai isteri dengan cukup baik.

Nama Ain mula tul4r setelah lakonannya sebagai Rosnaida dalam drama Kekasih Paks4 Rela menjadi perhatian ramai. Pengacara Pop Express ini juga seorang yang petah dan penuh dengan idea-idea sp0ntan dalam percakapannya. Karisma yang dimilikinya membuatkan ramai menyenangi hasil kerja wanita aktif ini.

Semenjak tul4r ch4llenge until tomorrow, ramai artis lain turut berkongsikan gambar-gambar mereka yang menunjukkan perbezaan wajah zaman dahulu dan sekarang. Ain juga tidak ketinggal4n membuat cab4ran ini. Pernah dikec4m dan dihin4 kerana fizikalnya dahulu, Ain kini lebih cantik dan bergaya.

Menerusi akaun Instagram, Ain Edruce telah berkongsikan sekeping gambar yang memaparkan wajahnya di waktu remaja dulu dan wajahnya yang terkini. Ain yang nampak banyak perubahan pada dirinya itu tetap cantik sekalipun wajah yang dahulu agak gel4p warna kulitnya dan sedikit temb4m. Terjeb4k juga until tomorrow ch4llenge !

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen memuji wajah Ain ini. Antara komen-komen netizen :

” Alolooo tomei masa dulu dulu macam Noor Kumalasari.. ” – Zarina Zainuddin

” Pergh kuat m4ndrem ni.. ” – Scha Alyahya

” Betul la orang cakap zaman dulu camera tak pandai men1pu.. “

” Ingatkan selena g0mez tau tadi haha.. “

” Ni macam bud4k Twitter yang kengkawan dia k0men ‘wei ni muka kau cam Ain Edruce’.. “

Comel sangat muka remaja Ain Edruce ni. Chubby sikit-sikit walaupun nampak gelap namun manis senyumannya tu. Mesti ramai crvsh masa sekolah dulu ni, cute sangat. Apa pun, Ain tetap cantik dulu mahupun sekarang. Kami di Berita Kopak berharap semoga Ain sentiasa gembira dan terus dengan sikap cerianya itu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ain Edruce by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..