” Penat lah Sherry, cari orang lain lah.. ” – Aznil Hj Nawawi

Datuk Aznil Haji Nawawi Edit Video Don’tRushCh4llenge Bersama Sherry Alhadad Yang Sangat Menghiburkan. Part Last Tu Lawak Paknil. Mar4h Betul Tu !!

Wajah awet mudanya dan suaranya yang sentiasa riang ria membuatkan peminat sentiasa mengikuti perkembangan Datuk Aznil Haji Nawawi ataupun Paknil. Sekalipun sudah berusia lewat 50-an , namun Paknil seakan-akan tidak dimamah usia malah semakin remaja raut wajahnya.

Seorang yang penyayang dan mudah tersent0h, Paknil juga antara barisan hadapan yang banyak membantu ketika PKP ini. Setiap hari pasti ada sahaja live perbualannya bersama fr0ntliners dan insan terpilih dalam misinya membantu keluarga yang terjej4s sepanjang PKP ini.

Ada adegan lucu, sed1h, seb4k dan semuanya dapat dilihat dalam perkongsian Paknil ini. Dalam kesibukan membantu, Paknil sempat meluangkan masa untuk menghiburkan hati peminat dan mengikuti ch4llenge yang tul4r kini iaitu don’trushch4llenge. Cab4ran yang paling ramai penyertaan dari artis dan selebriti hang4t.

Menerusi akaun Instagram, Paknil telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau menyambung video #dontrushch4llenge Sherry Alhadad. Suntingan video yang berulang-ulang kali scene yang sama buat netizen ketawa. Apatah lagi membaca kapsyen Paknil itu sendiri.

J0m tonton video di bawah :

Ramai orangh merasa terhibur dengan gelagat Paknil tersebut. Antara komen-komen dari mereka :

” Oh my g0d this is so cute Paknil.. “

” Sampai bila.. Hahahahaha lawak.. “

” Pak nil pun dah terjeb4k sekali ya. Hihi.. “

” AHAHA ger4m je tengok muka sherry.. “

” Time-time macam ne buat aku terbah4k-bah4k.. “

” Paknil is multi-talented laa.. “

” Haha paknil pun layan je sherry haha.. “

” Hahahaahaa.. Beriya la tunggu nak tengok paknil.. “

Video don’trushch4llenge paling lucu yang ditonton setakat ini. Bukan main tony0h brush alih-alih tiada penghujung rupanya. Sampai b0ring Paknil asyik tengok muka sama je keluar. Tercamp4k terus brush Paknil. Apa pun,  semoga Paknil dan Sherry sentiasa sihat serta ceria selalu dan terus menghiburkan peminat-peminat mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datuk Aznil Hj Nawawi by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..