” Patutlah macam familiar je mula-mula nampak Mika.. ” – Netizen

Pelakon Cilik Takdir Yang Tertulis, Nik Muhammad Aizat Iman Muatnaik Gambar Bersama Abangnya Raih Perhatian Peminat. Nampak Macam Kembar. Wah, Patutlah Mika Berbakat, Rupanya Abangnya Juga Seorang Pelakon !!

Pada yang mengikuti drama bersiri di TV3 yang berjudul Takdir Yang Tertulis, pastinya anda mengenali pelakon cilik dalam drama tersebut. Nik Muhammad Aizat Iman yang memegang watak sebagai Mika mula menambat hati peminat drama tersebut.

Sebelum ini, Iman sudah membintangi beberapa buah drama tempatan sejak dari tahun 2019 lagi. Mengintai ke akaun Instagram Iman, satu entrinya yang banyak meraih perhatian ramai ialah gambar Iman bersama abangnya.

Abang Iman iaitu Nik Muhammad Adam Mikael juga merupakan seorang pelakon. Sama seperti Iman, abangnya juga mula menceburi bidang lakonan sejak kecil lagi. Jika anda perasan wajah abangnya semasa kecil adalah sama seperti Iman pada masa sekarang.

Hal ini membuatkan ada yang berasa kel1ru sama ada Iman dan Mikael adalah orang sama. Ada juga yang sudah menjangkakan bahawa Iman adalah adik kepada Mikael. Patutlah Iman berbakat, rupanya Iman mempunyai abangnya yang menjadi sifu.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen sememangnya sudah menjangkakan bahawa mereka berdua merupakan pasangan adik-beradik. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Patutlah first time tgk iman mcm familiar.. rupanya abg dia berlakon dlm citer salam squad yg adik2 slalu tgk.. dua2 cute.. “

” Dua2 ni klau berlakon mnja2 je. first tgok mika dlm cter tu ehh mnja nye budk ni, mcm sorg lgi tu… rupanya adik bradik… “

” Patut pun first time tgk adik iman rasa macam familiar sgt rupanya adik adam. Slalu je tgk abang dia.. so talented both of u. really proud of u .. handsome boy.. “

” Patutlah rupa suara gaya sama.. rupanya adik beradik.. berbakat sungguh adik beradik ni.. Ak dah agak dah drg siblings sbb sma duh muka drg haha, igt dia jd kecil blik hahaha.. “

” Patutlah mcm familiar ja mula2 nmpk mika.. tp hairan jg sbb bukan sudah besar ka budak ni.. kenapa jd kecil balik rupanya adik beradik pula.. muka sama.. “

” Laaaa patut la mcm perasan ada sorang lagi muka nak sama.. Suara meke serak2 manja tu sma.. Dh agak sbb muka sama.. Pwatakan pon lbih kurang.. Rupanya sibling ye.. Haha.. “

” Patut la muka mcm pernah tgk.. adk beradik rupanya. Comel kmu brdua dulu abg blakon sekrg adik. adik beradik comel tau . Pndai berlakon pulak tu.. “

Tidak dinafikan bahawa Iman sememangnya berbakat dalam dunia lakonan. Iman dapat menghayati watak yang diberikan kepadanya dengan baik sekali. Semoga adik Iman terus berjaya dalam karier seninya dan juga dalam pelajaran.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Isaac Iman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..