” Patutlah kak Jue putih, mak pun putih sangat.. ” – Netizen

Jue Aziz Kongsi Gambar Bersama Ibunya Yang Mencur1 Perhatian Ramai. Patutlah Anaknya Cantik, Ibunya Pun Manis Orangnya !!

Zuliana Abdul Aziz atau nama komersialnya Jue Aziz merupakan antara pelakon yang cukup dikenali. Jue mula menceburi bidang seni sejak tahun 2000 dan kini Jue masih lagi berlakon namun tidak aktif seperti dahulu.

Meninjau ke akaun Instagram, Jue ada memuatnaik gambar bersama ibunya. Antara entri yang dikongsikan ialah gambarnya di tepi pantai bersama ibu dan anaknya. Entri tersebut merupakan entri pada bulan Februari lalu.

Jue sering juga berkongsi gambar bersama ibunya di media sosial. Kebanyakkan peminat memuji wajah ibu Jue yang sama cantik seperti anaknya. Wajah ibu Jue nampak lembut dan manis sekali. Kulit pun sama putih seperti Jue.

Jadi tidak hairanlah Jue cantik orangnya kerana Jue mewarisi kecantikan ibunya. Penampilan Jue juga nampak semakin cantik tambahan pula di kini telah berhijab sepenuhnya. Jue kini bahagia bersama anaknya, Darwish.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai memuji kecantikan Jue yang nampak semakin jelita. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Kenapa la awak ni cantik sgt. Nape cantik sngt ni..nk kulit mcm jue jgk.. Alhamdulillah nampak sihat mak.. “

” Mak ank mak lawa.. nk jd menantu mak boleh .. Semoga jue dan mak jue sentiasa sihat. Dan dipermudahkan segala urusan.. “

” Patutla kak jueaziz22_official putih sepo.. Mak pun putih sgt.. Rindu nk tgk lakonan akak.. Manja2 gitu.. “

” Anugerah terindah.. Like mom like daughter. Cool pic.. Amin smga pmudahkn sgla urusan.. Putihnya muka.. pkai skincare apa ye.. “

” Teringat dulu masa tu penah lep4k ngan jue, pas tu mak jue call n jue suruh Kite ckp jue lep4k umah Kite.. Ni rupanya mak jue yg gar4ng tu. .hehe… Moga Allah pnjgkn usia mak.. “

” Hi mak, comeynya.. Aslkm kak jue.. kirim Salam Kat ustazah ye.. lawanya kak jue.. cantiknya jue,minum apa ye kulit putih mcm ni.. “

” Manis.. Kirim salam dekat mak.. mak cantik.. semoga jue n mak sentiasa dlm lindungan Allah. Wlpn dh lme tak nmpak belakon.. tp suare cik kak yg serak2 seks1 tu masih terbyg2 bos.. “

Seperti kata pepatah, ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Kedua anak beran4k ini nampak begitu manis sekali. Semoga Jue terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi dan dipermudahkan segala urusan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jue Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..