” Ingat Arjuna, rupanya mommy lah belakang cikgu tu.. ” – Netizen

Rita Rudaini Kongsi Gambar Ketika Zaman Sekolah Yang Meraih Perhatian Ramai. Nampak Sama Sebijik Wajah Arjuna Lah !!

Zaman persekolahan pastinya banyak menyimpan kenangan manis untuk ramai orang. Inilah yang dikongsikan oleh pelakon cantik Rita Rudaini di akaun Instagram miliknya. Rita telah memuatnaik gambar kelasnya ketika berada di darjah 4.

Ketika di zaman persekolahan, Rita aktif dalam sukan bola jaring. Pastinya kerana ketinggian Rita menjadi salah satu penyebab Rita dipilih untuk terlib4t dalam sukan ini. Dapat dilihat Rita antara yang paling tinggi berbanding yang lain.

Walaupun Rita tidak menyatakan dirinya yang mana satu di dalam gambar tersebut namun ramai sudah dapat menekanya. Ramai menyatakan Rita yang berdiri di barisan kedua dan berada di nombor lima dari kiri.

Ini kerana wajah Rita sangat seiras dengan anak keduanya, Arjuna. Ini memudahkan netizen membuat tekaan dengan tepat. Wah, nampaknya Arjuna memang c0py paste wajah mommy kan. Dah besar nanti mesti handsome kerana mommy pun cantik.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Hampir kesemua netizen meneka Rita merupakan yang berdiri di belakang guru. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” 5 dari kiri.. belakang cikgu kan.. ada iras muka anak sis..┬á darjah 4 dah lawa ampa.. Sama sebijik muka anak2 ng mak dia.. “

” Ampaa 5 dari kiri. Belakang cikgu. Heheh.. Kalau cari muka sis susah jumpa, tetibe jumpa muka hero sis yg no 2 tu.. “

” Baris ke2 lima dr kiri Kalu jumpak kecik2 dulu pon kenai Siss .. Kecik kecik dah cantik.. Muka mcm juna tu ye lahtu, blkg cikgu brisan kedua hihi.. “

” Berdiri .baris pertama. 5 dri kanan belakang cikgu tudung biru bju bunga2.. betul tak? Muka Arjuna sgt sistur.. “

” Hat belakang cikgu pakai baju biru tu naa.. sistur sebijik muka Juna.. Saya terus nampak adek .. Tinggi Rita. Muka mmg arjuna terus…. “

” Nmpk dh cik rita blkng cikgu sblh kiri ni… Ingat adik arjuna Rupanya mommy Lah belakang Cikgu tue.. “

” Belakang cikgu baju biru.. tgok hidung dah kenall.. Sama cam muka anak yg no 2. C0py paste mama dia .. “

Jika yang sulung banyak seiras wajah si bapa manakala anak kedua banyak seiras wajah Rita. Apa pun, Rita sememangnya nampak cantik dari kecil lagi. Semoga Rita Rudaini lebih berjaya dalam bidang seni dan dipermudahkan urusan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rita Rudaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..