” Paling handsome dalam kelas, confirm famous dulu ni kat sekolah.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Thr0wback Ketika Zaman Persekolahan, Wajah Saharul Ridzwan Jadi Tumpuan Peminat. Amboi Segak Dari Dulu Lagi Rupanya ‘ Jalil ‘ Ni. Gaya Tu Macho Habis Nampak !! 

Meninjau akaun Instagram Saharul Ridzwan, telah dikongsikan sekeping gambar ketika Saharul bergelar pelajar di sekolah menengah. Gambar Saharul bersama pelajar-pelajar lain dan gurunya ini menarik perhatian peminat. Saharul menulis di kapsyennya menyatakan ini adalah gambar pelajar baik dan berdisiplin SMK Jalan 4 ( JESS ).

Melihat gayanya bergambar dengan wajah ser1us itu, nampak sama sekali dengan watak Jalil yang dibawakan oleh Saharul dalam drama K0rban Kasih. Umum mengetahui, Saharul yang berasal dari negeri Kelantan ini kini sudahpun bergelar suami kepada Deena Emir.

Sehingga kini, Saharul sudahpun dikurnikan dua orang cahayamata comel bernama Muhammad Luth Ali dan Fateema Azzahra. Saharul sering menjadi pilihan pengarah drama untuk memegang watak utama kerana bakat lakonannya di samping kelebihan wajahnya yang tampan itu.

Saharul merupakan seorang ayah dan suami yang bertanggungjawab serta penyayang dan ini dapat dilihat daripada perkongsiannya di Instagram. Walaupun sibuk dengan penggambaran, masa untuk keluarga sangat diutamakan oleh aktor hebat ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gambar kenangan Saharul ketika bersekolah ini menarik perhatian peminat. Amboi muka Saharul control mach0 habis masa ini. Antara komen-komen peminat :

” Helokk mesti pelajar h0t g1ler dkt sekolah.. tgk gaya amek gmbr pun dh nmpk p0yo matt. Muka tak berubah betul, maintain handsome.. “

” Cara duduk pl4yboy masa skoloh dlu nih. Muka rebutan dari dulu haha. Macam Jalil je, teringat drama K0rban Kasih.. “

” Aku ingat tahun ni semua gamba kelab korang 3 org ni ade kan ahhhaha. femes gambor di setiap kelab persatuan.. memeriahkan keadaan.. “

” Hehehehe muka budak wanted kt skola ngn pkhem. Haha mesti bnyk dpt surat buh bedak. confirm femes dlu nie kat skolah.. “

” Jadi sepatutnya watak Jalil budak sekolah tu tak jadi isu.. Sbb wajah dulu skrg sama jer… Dulu pun sad0 dah.. “

” Muka dari dulu sampai sekarang sama. Masa skolah pn da hensem. jawline nya memang dari dulu.. “

” Paling handsome dlm kelas.. dari kecik dh nampak jadi artis stylo dr yg lain. Kecik lagi handsome bro.. “

” Tak berubah ghupe saharul ridzwan dri jaman skoloh deh.. Hahaha muke budak nak4l ni tp dlm nak4l ade baik nya. ketat sngt bang muka time ni.. “

Memang terserlah sungguh gaya mach0 Saharul ini. Pastinya mempunyai ramai peminat dan menjadi sebutan di sekolah dulu. Apa pun, semoga Saharul terus berjaya dalam segala bidang yang diceburi dan bahagia selalu bersama keluarga tersayang. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Saharul Ridzwan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..