” Nampak muka iras macam cikgu Azlan.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Elly Mazlein, Haider Mateen Yang Kini Sudah Berusia 4 Bulan. Alahai, Comelnya Suara Baby Haider. Bibir Tu Macam Bibir Mama Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Elly Mazlein, video terbaru anak keduanya iaitu Haider Mateen yang dikongsikan telah meraih perhatian ramai. Elly memuatnaik video ini bersempena usia Haider yang sudah pun mencecah 4 bulan.

Video yang hanya berdurasi beberapa saat ini hanya memaparkan sebahagian sahaja wajah Haider yang memakai baju berlogo Manchester United beserta tulisan bernama Haider. Alahai, nampak aktif sangat Haider.

Dapat didengari suara Haider yang sangat comel. Menurut Elly, mulut Haider seiras dengan mulut kakaknya iaitu Putri Sara Sefhia. Ramai bersetuju dengan Elly dan ada juga menyatakan bibir Haider seiras juga dengan mamanya.

Perkongsian ini telah menerima lebih 31 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Ada juga yang menyatakan wajah baby Haider nampak seperti wajah bapanya, Muhammad Azlan Che Nuh.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang mendoakan yang baik-baik untuk baby Haider. Antara komen-komen yang diberikan oleh peminat :

” Comel, mulut mcm kak kep0m, seks1.. alolo comel sayang aunty ni.. jom jumpa .. handsome boy sangat.. “

” Ala comelnya, semoga sihat selalu baby kak lina. Nampak macam iras paknya.. mesti handsome macam paknya juga ni.. “

” Baby comel, semoga membesar dengan sihat, jadi anak soleh, semoga hidupmu penuh dengan kegembiraan bersama ibu dan ayah.. semua orang sayang padamu.. “

” Comelnya, lock bibir dia, semoga membesar dgn baik. Besday dia sama dengan my anak teruna.. umur pun sama 4 bulan juga.. “

” Ala, besar dah dia. Sebut nama haider ke tu. Handsome mcm abah dia. Mana tempah baju mcm ni kak kep0m, comel lah.. “

” Haah sama, tapi nampak muka iras mcam cikgu azlan.. mcm tahu je hari ni ada game MU.. moga haider membesar dgn sihat dan menjadi anak soleh .. “

” Teringin nak tgk muka anak kak lina p0m p0m.. comel sangat sangat macam muka ayah dia.. mulut kak lina ni.. “

Alahai, nampak separuh pun dah tahu baby Haider ni mesti comel orangnya. Semoga baby Haider Mateen membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh serta berjaya di dunia dan di akh1rat. Insyaallah amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..