Connect with us

Artis / Selebriti

” Nampak muda terus Wan Ismail Golok dan Lucy ni.. ” – Netizen

Video Sesi Photosho0t Sabri Yunus Dan Ardini Angeline Tan Raih Perhatian Ramai. Alahai Sweet Sangat Pose Pasangan Pengantin Baru Ni, Auto Nampak Muda. Cantik Angeline Pose, Sabri Pula Yang Malu-Malu. Hehe !!

Meninjau ke satu akaun TikT0k, perkongsian sebuah video yang memaparkan sesi photosho0t Sabri Yunus dan Ardini Angeline Tan telah meraih perhatian ramai. Sejak pasangan ini mendirikan rumahtangga, kisah mereka sering mencur1 perhatian di media sosial.

Dalam sesi photosho0t ini, Sabri dan Ardini berpakaian kasual sahaja yang mana Sabri memakai kemeja dan berseluar hitam, manakala Ardini pula memakai tshirt berlengan panjang dan berseluar jeans. Ardini juga sangat manis sejak bertudung.

Klik gambar untuk info..

Dapat dilihat Ardini sudah biasa dengan sesi photosho0t dan memberikan pelbagai pose yang romantik, manakala Sabri pula masih nampak malu-malu. Gaya-gaya yang diberikan membuatkan ramai peminat tersenyum sendiri apabila melihatnya.

Perkongsian video ini telah menerima ribuan tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik semalam. Kisah cinta dan perkenalan pasangan ini sememangnya mencur1 perhatian ramai dan boleh dikatakan ramai peminat gembira melihat penyatuan dua hati ini.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu sebentar jika video lambat keluar.. )

@angelinesabrii

Impian Setiap Wanita🤍✨ #angelinetan #sabriyunus #fyp #foryou #foryourpage #fypage #foryourpage #fypp

♬ Merayu Tuhan – Tri Suaka

Di ruangan komen, pelbagai respon telah diberikan oleh netizen apabila menonton video ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alhamdulillah… suka tgk Angelina Tan dn Sabri Yunus bersama… cantik n ayu je Angelina bertudung… smga bhgia till jannah.. sejak kwen Wan Ismail golok npak semakin muda.. “

” MasyaAllah… Setiap detik gambor both you lalu tak boring nak tengok… beruntung Ardini dpt Abg Sabri… Pengakhiran yg cantikkk.. “

” Pok Ya automatic jadi muda balik.. cantik betul angeline bila berhijab. Muka suci dan lembut je. Teruskan belajar dan jadi isteri terbaik ye dan cipta bhgia di dunia dan akhirat.. “

” Hari2 pun tgok pasangan insan terpilih ni tak pernah bosan. semoga allah pelihara kasih sayang mereka hingga hujung nyawa.. “

” Berita paling gumbira ambo dengar tahun ni… perkahwinan dia idola ambo… Wei Semail Golok ngan Lucy…tahniah.. Lucy pandai posing2.. biasalah org ppuan.. cik wan kerass sikit.. kena lucy yg guide… comel dua2..  “

” Sweet btul..nmpk mcm btul2 ikhlas n bhgia i tumpang happy tgok u berdua.. cantek nyer.. mungkin dia da lama KO admire dgn sabri Tu yg nmpk bahagia sgt Muke dia.. “

” Nampak muda terus Wan ismail golok dan lucy ni…. semoga bahagia jadi milik mereka hgga jannah.. Nampak angelina macam 30an.. “

Klik gambar untuk info..

Tidak dinafikan Ardini nampak cantik dan muda sejak bertudung. Begitu juga Sabri apabila di samping isteri, auto nampak muda daripada usia. Semoga jodoh Sabri Yunus dan Ardini Angeline Tan berkekalan hingga ke jannah dan sentiasa diberikan kesihatan yang berpanjangan. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok AngelineSabrii

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT