” Muncung Neqayl seks1, ya Allah cute overload.. ” – Netizen

Video Anak Nora Danish, Neqayl Nedim Cakap ‘I Miss You Mommy’ Raih Perhatian Peminat. Amboi Ney Ney, Panjang Sungguh Muncung Mulut Tu. Comel Sangat !!

Tiada yang lebih indah dalam episod rumahtangga selain daripada memilik anak-anak yang comel. Anak-anak menjadi penyeri, walaupun ada masanya telatah anak tidak masuk akal. Namun, apabila berjauhan, gelagat tersebut pasti kan dirindui si ibu.

Nora Danish tidak ketinggalan suka berkongsi gambar dan video kelatah anak-anak di akaun di instagramnya. Gelagat anaknya yang begitu mencuit hati, manja, begitu menarik minat pengikutnya di instagram. Selebriti ini begitu terkenal di instagram dengan jumlah pengkiut seramai 7.2 juta. Tidak hairanlah setiap kali perkongsian, Nora Danish mendapat begitu banyak komen dan like.

Isteri kepada Nedim Nazri ini begitu bertuah kerana mempunyai seorang suami yang begitu memahami minatnya dalam dunia lakonan. Hasil perkongsian hidup, pasangn ini telah dianugerahi dengan seroang anak lelaki Mohamed Neqayl Nedim. Dalam perkahwinan terdahulu, Nora juga mempunyai seorang anak, Putra Raykal Ramli.

Melalui tinjuan di instagram miliknya, Nora telah berkongsi sebuah video anaknya, Neqayl yang sangat comel. Amboi muncung Neyqayl bukan main panjang lagi asbab rindukan ibunya. Yang jadi bertambah comel apabila Neyqayl menurut dan mengulang apa yang dikatakan oleh ayahnya.

Tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memberikan pelbagai reaksi berikutan video perkongsian Nora. Antara komen-komen netizen :

” Alololo boleh sangkut baju.. so cuteeee.. Muncung betul.. comel jer.. ”

” Nedim ke neyney ni.. Hahahahahah.. The lips.. panjang betul muncung tu. comel.. “

” Astagaaaa kenapa ba comellllll.. Alolo comelnyaaaaa neyney..ya Allah.. “

” Muncung neyney seks1.. ya Allah cute overload.. “

” Kes1an dia berjauhan dgn ibu nya,kalau myself sed1hnya lah.. “

” Alamakkkk.. Why so cute neyneyyy.. Muncung dia tu tu tak boleh bwa bincang.. alahaiii.. comellllllll.. Hahaha.. “

Alahaiii. Comel sangat Neyqayl  ni tau. Pandai dah buat muncung panjang ye Neyqayl. So sweet family ni bila bersama. Bertuah Neyqayl punya ibu dan ayah yang sangat menyayanginya. Semoga Neyqayl menjadi anak solehah buat keluarga tersayang, dilindungi dan dirahmati olehNya. Amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Nora Danish

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan